forSilence Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tātad sāku mācīties php. Un lūk radās pirmais jautājums. Es sataisījis pavisam vienkāršu skriptu kas velk ārā pēdējos video + nosaukumu + autoru + css noformējums. Ar šo skriptu viss bija labi, bet nolēmu ķerties pie kkā grūtāka, vēlos sataisīt tā ,lai skripts skaita kopā pievienotos komentārus katram video, kā to panākt un ar kādu funkciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 to var panākt atlasot no datubāzes komentāru skaitu konkrētam video. varbūt jāsāk ar to, ka jāizveido video komentēšanas iespēja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forSilence Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Man tāda iespēja jau ir bet es nezinu kas tieši no tabulas jāvelk ārā. Man ir tabula video_komentari Un iekšā atrodas id = komentāra ID nid=video ID author=Autors comment=Komentārs date=Pievienošanas datums Kā sasumēt kopā komentāru skaitu? Edited July 20, 2010 by forSilence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 $query = mysql_query("SELECT COUNT(*) as cnt FROM video_komentari WHERE nid=". $video_id); $row = mysql_fetch_array($query); echo "komentāru skaits: ". $row["cnt"]; Kaut kā šitā, jācer saprati ideju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forSilence Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Uzmetās šad te errors Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/host/stopeed/www/comeent.php on line 3 Pēd šī errora noprotu ka nepareizos datus esu izvadījis. Un man ir vēl viens jautājums ko nozīmē tieši šis COUNT(*) as cnt Kurā vietā jānorāda db dati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Pārbaudi vai sql vaicājumā nav kļūdas. COUNT atgriež ierakstu skaitu datu bāzē, kuriem atbilst WHERE nosacījumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts