Jump to content
php.lv forumi

Mājas lapu uzturēšanas serviss


Us44

Recommended Posts

Sveiciens php.lv foruma profesionāļu komandai :)

 

Nolēmu izveidot šo tēmu, jo jau vairākas dienas pa manu galvu nemitīgi rosās viena doma, kura brīžiem šķiet laba, brižiem ne tik laba. Lieta tāda, ka gribu turpināt savu darbu IT jomā un tāpēc prātoju par to ko es varētu turpmāk darīt. Manā iepriekšējā darba vietā mani tieši darba pienākumi vairāk kā trīs gadu garumā bija saistīti ar dažādu mājas lapu uzturēšanas darbu veikšanu. Ar uzturēšanu es nedomāju hostingu, bet informācijas maiņu, pievienošanu, labošanu, jaunu mājas lapas iespēju izstrādi un citus administrēšanas darbus. Dažiem varbūt rodas jautājums kāpēc kaut kas tāds būtu vajadzīgs, ja mājas lapai ir izstrādāts CMS? Vēl kādam varbūt rodas jautājums par to kāpēc kaut ko tādu piedāvāt, ja to var izdarīt mājas lapas izstrādātājs?

 

No savas pieredzes varu teikt, ka klientiem bieži vien nav laiks to darīt pašiem. Tāpat ne vienmēr viņiem to sanāk izdarīt kvalitatīvi un pareizi. Tad vēl esmu saskāries ar to, ka mājas lapas izstrādātājiem pēc projekta pabeigšanas tā īsti vairs nav laiks turpināt darboties pie klienta lapas, jo ir uzradušies jauni projekti.

 

Tāpēc arī radās doma, ka varbūt varētu piedāvāt šādu mājas lapas uzturēšana servisu. Doma nav tikai sēdēt un gaidīt, kad klients pats kaut ko izdomā un atsūta izmaiņu pieprasījumu, bet gan nemitīgi domāt, radīt un piedāvāt kaut ko jaunu, lai uzlabotu / pilveidotu viņa lapu.

 

Par šo tēmu esmu veicis nelielu izpēti ar Google starpniecību un esmu noskaidrojis, ka ārzemēs ir vairāki uzņēmumi, kas nodarbojas ar šādiem pakalpojumiem.

 

Ko jūs par šo visu domājat? Vai, jūsuprāt, ir vērts šādā idejā ieguldīt laiku, zināšanas un līdzekļus?

 

Paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

- Nezinu vai šobrīd tas ir tā vērts, jo pārāk maz ir tādu, kas to naudu tā ieguldīs.

 

- Nav dzirdēts par šāda veida projektiem, kas ir guvuši lielu popularitāti.

un vēl daži iemesli!

 

Protams tās ir tikai manas domas! Un atkārtoju vēlreiz, ka tās ir tikai manas domas :D (savaadaak tas bars, kas tulīt izlasīs manu reply apēdīs mani) :D

 

 

Bet ja dari to - Tad veiksmi!

 

 

p.s. kaut kur man liekas arī biju redzējis ko līdzīgu, kas top. (skolaam toč kaut kas tāds to).

Edited by labaiss
Link to comment
Share on other sites

Tad vēl esmu saskāries ar to, ka mājas lapas izstrādātājiem pēc projekta pabeigšanas tā īsti vairs nav laiks turpināt darboties pie klienta lapas, jo ir uzradušies jauni projekti.

Loģiski, visdrīzāk klients jau sen ir aizmirsis par izpildītāju, jo vēlamais ir jau sasniegts.

Doma nav tikai sēdēt un gaidīt, kad klients pats kaut ko izdomā un atsūta izmaiņu pieprasījumu, bet gan nemitīgi domāt, radīt un piedāvāt kaut ko jaunu, lai uzlabotu / pilveidotu viņa lapu.

Domā daudz būs tādu, kam tas interesēs? Sevišķi tad, ja lapa nav galvenais reklāmas avots, bet vairāk kontaktiem un vietējā tirgus piedāvājums?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...