-Evasion- Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Sveiki! Esmu uzstādījis apache, php, un gribu laist parastu mājas lapu pasaulē, bet nevaru to izdarīt, jo kaut kas ir jākonfigurē iekš šīs adreses "192.168.1.1", pateicoties rūterim. Pagaidām izmantojot searchu un googli esmu uzdūries uz kaut kāda termina "port forwarding", bet kas tas ir, kā to izdarīt, un kāpēc tas ir jādara - man īsti nav skaidrs, labi, mani tikai interesē kā to izdarīt. Rūteris, kuru lietoju - ASUS WL-520GC. Vairāk nemāku izteikties, jo šī tēma man ir sveša, ja ir vēl daži jautājumi, lai risinātu problēmu - uzdodiet. Paldies jau iepriekš par jebkuru atbildi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Ej rūtera konfigurācijā, meklē port forwarding (var tikt saukt arī kā web server), un pāradresē attiecīgo portu uz attiecīgo lokālo IP adresi, kompim, uz kura stāvēs lapa. Manam rūterim tas izskatās apmēram šitā: Edited June 6, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Evasion- Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Man šādi tas interfeiss izskatās: Local IP, kas tas tāds? To es varu pats brīvi izvēlēties, vai arī man kaut kur viņš ir jāatrod iekš Run > "cmd" > "ipconfig /all", vai kā? Edited June 6, 2010 by -Evasion- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Lokālais IP ir tavs IP tavā tīklā... Viņu var atrast iekš ipconfig, vari arī rūtera konfig panelī viņam ar kaut kur jāuzrādās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Evasion- Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Paldies briedi, sanāca. Edited June 6, 2010 by -Evasion- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 tikai neaizmirsi manuāli savam "serverim" ierakstīt ip adresi, savādāk var gadīties, ka dhcp iedod mazliet savādāku ip adresīti nākamajā reizē n iemeslu dēļ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts