Jump to content
php.lv forumi

manuālī neatradu...varbūt arī nav...


o2T

Recommended Posts

vai ar PHP paliidziibu var noteikt,vai uz lietotaaja datora darbojas kaada konkreeta programma?vai vismaz ar javascript? probleema taada--vajag aizliegt pieeju pie programmas upgrade, ja vinjsh sho programmu nav aizveeris... citaad rodas visaadas probleemas... :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Jaa, un veel varbuut sagribeesi nokilleet to procesu, rebootot lietotaaja kompi utt :)

php ir serverside middleware!

Da panjem parocies netaa, palasi par IE eksploitiem un dari ar lietotaaja datoru, ko vien gribi.... :) :P

Link to comment
Share on other sites

es mineeju--varbuut javascript? man nevajag nokilleet procesu,tikai uzzinaat. lai nepieljautu iespeeju,ka ejoshai progai liek virsuu jauninaajumu. biezhi sanaak murgi gan jūzeriem, gan tiem,kas to kodee, taapc..

Link to comment
Share on other sites

Vecozēn, tev nav nekādas saprašanas par klienta-servera arhitektūru. rožaini izsakoties, php neredz tālāk par to serveri, kur viņš ir uzinstalēts, bet javascript - pārlūku, kurā palaists.

Ko tu grii tur nokillot? Java/Flash/Schockwave updeitus? Tad, jā, varbūt un tikai varbūt to varētu izdarīt ar JavaScript, kas izsauktu ActiveX utt utjp. Man, piemēram, nav nekādas sajēgas, kā tas būtu uzsākams.

 

Cik noprotu, tā programma nav tevis taisīta. Citādi varētu izmantot kopējo atomu piereģistrēšanu. Tavā gadījumā jāraksta programma, kas sēdētu atmiņā un pārtvertu atveramos programmu handlus, un ja tie atbilst kādai noteiktai signatūrai - slēgt viņus. Tajā pašā Delphi/FreePascal/VB ir piemēri, kā dabūt visus ejošos procesus no OS, un tad jau problēma tikai izsaukšanā pēc taimera, atsijāšana un CloseHandle() f-jas izsaukšanā.

Link to comment
Share on other sites

iekš Delphi / FreePascal tas izkatītos apmēram šādi:

Procedure KillHandle();
var progHWND:HWND;
begin
progHWND:=FindWindow('progr.loga klases nosaukums','progr. title (var atstāt nil)');
//nepiec. parametrus var paskatīties ar kādu dekompilātoru vai resursu hackeri
if prog<>0 then
 CloseHandle(progHWND);
end;

izsaucāms pie update palaišanas.

Ja nezini, kad un kas to update laidīs - tad vai nu programmu laiž mūžīgā ciklā ar pauzēm, vai arī otrādi - ņem Timer komponenti un izsauc pēc noteiktiem laika intervāļiem. + programmai jāliek system priorieties, lai to nevarētu nokillot kāds gudrinieks.

Edited by Venom
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...