InTrance Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Sveiki, man situācija ir tāda, kad es izlēmu lietot mājas lappai satura mainīšanai switch funkciju, jo domāju ka tā būtu ērtāk, http://paste.php.lv/e12be91242a063e09f9f398d9b96785b?lang=php sanāca man tāds, uztaisiju mapes saliku visu iekša vis iet, bet tad saskāros ar tādu problēmu, ka ieejot mājas lapā nosākuma galvenajā index.php ir nesmuks tukšums, tākā man zināšanu trūkst domāju ka visu varēšu atrisināt ar if (empty.. ,it kā uz pirmo mirkli likās ka beidzot sanāca, bet par nelaimi izrādījās kad piem pārslēdzos uz index.php?do=bildes , paliek tas teksts ko izmantoju, lai tiktu vaļā no tukšā laukuma kopā ar tās sadaļas informāciju. Un ta jautājums ir tāds, kā lai to novērš? Lai tukšuma vietā būtu manis aizstāts teksts, un pārslēdzot lapas rādītos tikai tās lapas informācija nevis arī tas teksts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 switch(){ case ... case ... default: šis izpildās, ja neviens case neatbilst... } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InTrance Posted April 5, 2010 Author Report Share Posted April 5, 2010 paldies, vis ir kā vajag, bet radās jautājums switch ($_REQUEST['sadala']) { case 'foto': include_once('sadalas/foto.php'); break; default: include_once('sadalas/sakums.php'); break; } es uzmetu aci taja php.lv/wiki un atradu ko vajadzēja, bet kā teicu radās jautājums, ir iespēja norādīt tikai mapi kur atrodas visas sadaļas un pēctam tik pie menu pielikt piem. index.php?do=sadala un ja ir kāds apmēram ir kods? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 switch ($_REQUEST['sadala']) { case 'foto': $a = 'foto'; break; } include("mape/$a.php"); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InTrance Posted April 5, 2010 Author Report Share Posted April 5, 2010 liels paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts