Parasts cilvēks Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 iedod linku uz šo topiku tam, kurš tev "palīdzēja" uzrakstīt to skriptu. vai arī mācies un raksti pats ;) tavs pēdējais jautājums liecina par to, ka tu nemaz īsti nezini, kā strādā pašreizējais kods :D Vai tad tik tiešām grūti pastāstīt, kas tieši jānomaina? :( Kā jau teicu, iepriekš, pats es viņu netaisīju, man viņu palīdzēja uztaisīt. Un es jau labprāt nosūtītu linku tam, kas man palīdzēja, bet viņš diemžēl nav sasniedzams, tapēc arī čakārējos pats un mēģinu tajā visā iebraukt :( Jebkurā gadījumā, liels paldies!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 epic, tatad tev staasta un tu nemaz negribi un nespeej iebraukt? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasts cilvēks Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 epic, tatad tev staasta un tu nemaz negribi un nespeej iebraukt? :D Es gribu un cenšos, bet kaut kā drusku pietrūkt... Katrā ziņā ļoti interesanti, tā vietā, lai kāds varētu parādīt, kā paraizi jādara, lai viss būtu ok, jūs tikai kritizējat... Bēdīgi Bet nu neko darīt, kā ir tā ir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 bēdīgi ir tas, ka cilvēkiem dod padomus, atrod kļūdas, iesaka risinājumus, bet viņi beigās paprasa, lai tad paši palīdzētāji visu arī uzkodē... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasts cilvēks Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 bēdīgi ir tas, ka cilvēkiem dod padomus, atrod kļūdas, iesaka risinājumus, bet viņi beigās paprasa, lai tad paši palīdzētāji visu arī uzkodē... Ļoti atvainojos... Jebkurā gadījumā paldies par visu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Kritizē ikvienu,kas kaut ko dara,tikai tā nav tāda kritika,kā Tev liekas.Šis ir pieredzes apmaiņas forums,kurā vienmēr padalās ar zināšanām,norādot uz kļūdām,bet pašam ir kaut kas vismaz minimāli jāzin,lai viņas varētu ņemt vērā un atrisināt.Visas problēmas savulaik katrs pirmoreiz ir risinājis mācoties,lasot un neskaitāmas reizes mēģinot,kamēr sanāk.Un Tu pat nevari iedomāties,kā ir visiem apnicis ikdienā lasīt ko šādu: Vai tad tik tiešām grūti pastāstīt, kas tieši jānomaina? :( Un tad seko nosūtījums uz Google,vai Darba sadaļu :) Ja neviens nevēlētos palīdzēt,tad šajā topikā nebūtu 3 lappuses ar 33 komentāriem.Pats pat paspēju ko jaunu par IE niansēm iemācīties pa šo laiku,ko vispār nezināju.Tā ka viss atkarīgs no uztveres un vēlēšanās darīt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts