Raptile Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 var jau buut ka seit kaut kas taads jau ir bet man nav laika mekleet. Lieta taada ka tagad radaas milziiga vajadziiba peec savas WAP lapas, bet es neko nejeedzu no taas veidosanas. Arii HTML zinu tikai vispuseeji. Ljaudis luudzu paliidzat pastaastiet pamatus, kas jaazin, kur varbuut var dabuut plasu infu par to u. t. l.... ja varat luudzu paraadat kaadu piemeeru koda, lai bilde buutu pilniibaaa skaidra jau ieprieks liels paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 http://www.w3schools.com/wap/default.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptile Posted October 18, 2004 Author Report Share Posted October 18, 2004 pagaidaam es so lapu veel nevaru apskatiit ( pinkeriigasi apollo pilseetas nets piesleegts) vai nevareetu seit kaadu lapas koodu piemeeru atmest, tad es domaaju ar laiku paseedeesu un sapratiisu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts