Benvenuto Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 Kaads var sainformeet ja man sagribas hosteeties kur tas buutu leeti+aatri+daudz vietas? truna ir par maksas hostingu, protams. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryRat Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 manuprat latvija labakais ir Serveris.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted May 31, 2003 Author Report Share Posted May 31, 2003 manuprat latvija labakais ir Serveris.lv interesanti buutu zinaat ja kaadam ir informaacija kam ir aatraaka draats no shiem: ema.lv serveris.lv vai valsts.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 nu gan izveeliigais! vai tieshaam ar ema.lv nepietiek? manupraat nav ne vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted June 1, 2003 Author Report Share Posted June 1, 2003 nu gan izveeliigais! vai tieshaam ar ema.lv nepietiek? manupraat nav ne vainas es jau nerunaaju par haljavu, es runaaju par maksas hostingu un tur protams, ka man ir tiesiibas izveeleeties, taapeec labpraat uzzinaatu no kaada cik kuram plata draats un cik kursh no shiem ir stabils. es domaaju, ja taisos kaukur hosteeties un par to maksaat, man ir visas tiesiibas buut izveeliigam, ne? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
divainic Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 pirms meeneshiem trijiem izveeleejos serveris.lv.. pagaidaam nav bijushas probleemas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts