vitao.web Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Sveiki! Jasak ar to ka netaisos ne ko zagt utt, bet man ir interese, ka strada ( nevelos spamot , bet nezinu ka paradit savadak ) mango.lv zinu slaideris? Es veletos kaut ko lidzigu, protams man nav vajadzigs lasitakais, jaunakais, bet vnk slaideris, kas mainitos ik pa laikam... :) Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) Jasak ar to ka netaisos ne ko zagt utt, bet man ir interese, ka strada slaideris, kas mainitos ik pa laikam... :) Ja domaji taas zinju bildiitess?? Tad iesaku pnjemt prieksh FF Addonu FireBug ( ljoti noderiigs ja nodarbojies ar Web lapu izstraadi) Un paskatiities ka vinsh strada, tur ljoti labi var to redzeet .. pamat princips Vinjiem ir shaads : Tiek izveidoti VARAKI <div> kur katra izr pa konkretam slaidam ( zinjai bildei Etc .. ) Kuri tiek ar nelielu laika intervalu Nosleepti/paradiiti ( nominiitas display:None / displai:block ) edit: atrumaa uzmetu too koduSkat sheit Edited February 21, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Par šo tēmu pirms trijiem mēnešiem uzgāju šo brīnumu... Balstīts uz jQuery. :) Horinaja (ja neiet "pie sirds", tad "iemet aci" jQuery Plugins) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 Paldies :) Tagad lukosu ka to visu savienot ar manu CMS, lai zinas izvaditos sadi... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Kay Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 tas ir javascript. man šķiet, ka ar PHP tas nav iespējams, jo tas nav dinamisks, kāds ir Javascript http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm varbūt šis nav tieši tas, kuru Tu meklē, taču tajā vai kādā citā šī paša saita sadaļā Tev noteikti izdosies atrast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 tas ir javascript. man šķiet, ka ar PHP tas nav iespējams, jo tas nav dinamisks, kāds ir Javascript nee ar PHP tik tisam tam nav nekda sakara.. Bet paskatieties to kodu ko iemetu .. kas Liedz ar PHP ciklaa samest 10( ta kautvai 10 tukstoshus ) zinjas ?? iemet tajos DIV sev vajadziigo Info un viss notiksies, Kur probleema?? ( peidevam pat paredzot shadu varbuutiibu iznesu ara SKAITU cik tad iisi zinjas( informacijas etc. ) buus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) ( peidevam pat paredzot shadu varbuutiibu iznesu ara SKAITU cik tad iisi zinjas( informacijas etc. ) buus no usage/deployment viedokļa ērtāk/pareizāk būtu, ja tavs skripts pats saskaitītu tos divus (kāda parent diva childus) Edited February 21, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 no usage/deployment viedokļa ērtāk/pareizāk būtu, ja tavs skripts pats saskaitītu tos divus (kāda parent diva childus) Jaa piekriitu, bet saku ka ts ir PRIMITIVS risinajums, nevis dvancets.. Nevienam jau nav liekts vinju apgreidot, un pielagot savam vajadzibam .. piedevam shamais tapat etak paris minushu laikaa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) nju es jau tāpēc arī ieteicu, ka tas kurš kko tādu taisa, lai pieliek klāt šādu fīču. vnk ieteikums, kā uzlabot ;) Edited February 21, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts