Snaip3Rs Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Sveiki! Ja kāds zin varētu lūdzu pateik kā var pievienot jaunu ikonu ar skriptu pie bbcode linijas es zinu ka malā var pielikt bet kā augšā var nezinu tāpēc jautāju jums! Un piemēram tādu ikonu! Es zinu ka šis ir sarežģīts jautājums, bet cerams ka kāds zinās! Es domāju ka tas ir pie Look & Feel / Edit Teamplate HTML / All global HTML Bet es nēsmu pārliecināts tapē jautāju jums! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) tur nav neka sarezgita atver php inkludi kur ir bb koda phrasers un templateica piemet ikonu, iznjemot ja teas tev ir gatavs risinajums (visticamak ka arii ir) konfiga piemet "addIcon" vai kka ta. mes jau nevaram izzilet :) kads tev tur kods. EDIT: pietam tas viennozimigi nav tikai html. javascript lai ieliktu sito vertji ieks contentbox youtube-links[ /youtube] un php puse regex kas izgriez linkus. Edited February 10, 2010 by EdgarsA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 Bāc man vajag zināt parastajam 3.0 ipb skriptam kur likt ikonu skripts man ir kad raksta un rādās malā bet es vēlos uzzināt kā var uzlikt augšā! un skins man ir IPB Clasic Blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 SNAIPERI - Izlasi vēlreiz ko edgars saka, un sapratīsi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts