Devils666 Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Sveiki, nez kāpēc nevaru izdomāt ka lai uzraksta... if($saskaitot == 0 || $aktiivs == 'no' && $autors != $mans_lietotajvards || aktiivs == 'no' && $kruta_pakape != $mana_pakape) { echo 'neeksiste, vai nav piekļuves'; } else{ parāda logu } ideja tāda, man vaig uztaisīt, piekļuvi rakstam, precīzāk, ka var piekļūt neaktivizētam rakstam tikai autors un adminu klase mēgināju visādi, šis ir pēdejais, ko mēģināju, varbūt kāds var palīdzēt? :) apmēram jau saprotu, kā tur būtu jābūt, bet tad atkal savādāk neiet Edited January 27, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 domā pozitīvi if($saskaitot > 0 && ($aktiivs == 'yes' || $autors == 'admin')) { parāda logu } else{ echo 'neeksiste, vai nav piekļuves'; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 if nav funkcija. if ir valodas konstrukcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 bubu :) deklarācija/apgalvojums/formulacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 jā, es parasti laikam visu mēginu sarežģīt :D + tas ari nu kā nu kurš to sauc, tantei gūūgle daudz parāda, kad ieraksta 'php if function' bet nu officiāli tā jau laikam būs, kā saki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 if nav funkcija. if ir valodas konstrukcija. yep, manuālis ifu saukā par "control structure" ;) btw, bubu, kad tu man warningu noņemsi nost? tas offtopic bija tikai joks. es jau to nesāku. Java vnk gribēja, lai ar viņu kāds parunājas :D vai tam warningam ir kkāds timeout uzlikts, kad tas pats pazūd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 2easy - nestāsti, tu biji pirmais, kas iesāka offtopiku. Java tev tikai piebalsoja un turpināja to kā otrais. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) aciigs bubu Edited January 28, 2010 by EdgarsA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) pie noderīgām funkcijām jau jā. taču warningu tu man iedevi par darba sadaļu, kur savukārt Java bija pirmais sry, jā es. bet es tur pirmais nesāku runāt par naudu ;) attiecībā uz noderīgām funkcijām es labāk tur vairs nekomentēšu, kā rakstīt īsāk. lai ir, kā ir. vnk man likās, ka noderīgas funkcijas var padarīt vēl noderīgākas, ja arī pats algoritms ir efektīvs. tas ka beigās sanāk tik vienkārši, ka ir tikai viena vai divas rindiņas, tas jau nav pašmērķis visu vienā rindiņā ierakstīt vsp kad es kko iesaku, tas nav gluži offtopic. es jau ar konkrētiem piemēriem nāku. tas ir savādāk nekā tikai gudras vispārīgas teorijas bīdīt (Java) vai klajus uzbraucienus taisīt (Web Developer) Edited January 28, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts