Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

uzstadiiju php 5 un kaad palaizhu exe failu paraada kljuudas ka php_*.dll formata faili nav atrasti. extension directorija rakstiiju vairaakas variaacijas (extension_dir="c:/php/ext/"). ko dariit????????

Posted
tev php ieinstaleets zem c:/php ?

Ja zem c:/php. vot es tagad nezinu, vai man php nestraada, vai taas nesadarbojas ar Apache, vai gan pirmais, gan otrais. :blink:

Posted

jb4: viens ieteikums, tajā php.ini failā tomēr derēja uzstādīt error_reproting uz E_ALL, kā nekā ne visi kas iesāk kodēt unreiz kodē korekti, un ar E_ALL tomēr kļūdas ātrāk uzrādās, ne?

Posted

tagad zinu, kur bija gljuks- nevajadzeeja atkomenteet visus failus php_*.dll formaata, dazhus vajadzeeja atstaat par aizkomenteetiem. tagad ir cita probleema, kad palaizhu phpo.exe failu man rakstaas apmeeraam taadas rindas "cannot find module (ip-mib): at line 0 in (none)"

Posted

Gan jau joprojām par daudz php_*.dll faili atkomentēti. Aizkomentē visus ciet. Un atkomentē tikai tos, kurus tev vajag, un kurus tu zini ko tie dara! Tavā gadījumā vainīgs varētu būt php_snmp.dll

Posted

paldies visiem par atsauciibu. man tagad viss straada (kaut arii php es nelaboju). viss bija apache configuraacijas faila deel', bet tas bija uzvareets!!!! :D

• Create New...