Jump to content
php.lv forumi

HTML editors


o2T

Recommended Posts

Shausmas.Iesakiet lūdzu kādu HTML editoru, ar kuru varētu strādāt cilvēks, kurš neko nesaprot no HTML un galvenais, lai tas editors neveidotu to briesmīgo source kā frontpage etc... Vienkārši tā- ja table, tad table, bez visādiem ērmiem. Citādi es drīz nomiršu no "..a kāpēc mani rakstītie teksti lapā ielikti izskatās tik briesmīgi? ..a tu nevari izlabot?.."

Tas cilvēciņš nekad arī neko nesapratīs...

 

:blink:

Link to comment
Share on other sites

bubu, LIELS paldies! 98% no tā,ko gribēju! tagad tikai jāveic mazs apmācības kurss [..vaai,atkal jauna programma..kamēr izburšos tai cauri...] ;) un būs ok.

bet dzīvotājs,domājams, būšu :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Taadaas reizees (aiztaupot krenkjus un savu laiku apmaacot kaadu veidot kaut cik pienjemamu html kodu) vajag izmantot html cleanerus alja Tidy

http://tidy.sourceforge.net/ un lai lietotaajs njemas pa kuru pergu pats veelas (vai arii veidot wysiwyg editoru ar strikti noteiktiem stiliem, atljautiem tagiem utt pie kam liela dalja gatavo produktu sevii jau iekljauj tiiriishanas funkcijas)

 

Un kaa PHP extensija http://pecl.php.net/package/tidy

Straadaa diezgan ok un var tikt valjaa arii no Worda ubertagiem :)

 

p.s. lai gan ja cilveeks grib veidot web lapas tad agaak vai veelaak html buus jaaapguust un jaazin.. preteeji tas ir taapat kaa braukt ar mashiinu nezinot kur jaalej degviela vai kaa janomaina ritenis, teoreetiski var bet praktiski tas nekad labi nebeidzas un vienmeer jaacer uz citu paliidziibu..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...