Jump to content
php.lv forumi

Migrācija no HTML uz XHTML


Gustins

Recommended Posts

Sveiciens !

 

Gribētu uzzināt vai pastāv kautkādas programmas, kuras notestē lapu un izdod kļūdas (vai kānu viņas var nosaukt), kuras neatbilst XHTML standartiem? Respektīvi patreiz lapa, mācoties web programmēšanu ir putrā daļēji ar abiem standartiem (HTML un XHTML) :P

googlē vienīgo ko varēju atrast ir kautkāda DeepTrawl, bet viņa ir maksas.. Cita doma bija caur w3 validatoru to darīt, bet caur turieni nevar īsti saprast kurā lapā konkrētā kļūda ir (jo tiek izmantoti template faili)

 

Paldies !

Link to comment
Share on other sites

Nu caur w3, tev pašam jāizseko kurā tpl failā tev ir kļūdas. Piem ja tu paņem kādu index.php, tad reāli tas varētu sastāvēt no header.tpl vidus.tpl un foter.tpl, tad nu sāc ar header, tad vidus un beigās foter. Lai izvalidētu visu pareizi, tev jau pašam jāzin, kāda tev tā struktūra ir.

Link to comment
Share on other sites

nja struktūra ir zināma, bet problēma ir tajā, ka nāksies visus subfolderus u.t.t. laist caur validātoru, kas varētu aizņemt padaudz laika (jo vismaz 20% no html formām atrodas ne tikai tpl failos, bet arī atsevišķos php failos..) :( tāpēc biju cerējis, ka ir kāda proga kura uzreiz izcheko visus web folderī esošos failus ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...