anonīms Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) xmas12, Tu gribi, lai Es ticu, ka to esi veidojis Tu? Ja pārējie vēlas par šo aizdomāties, tad pačeko xmas12 tematus/atbildes šeit pat, forumā :) P.S. Un jā - šāds smsšops ar precīzi tādu pašu dizainu jau "mētājas" netā vairāk kā 2 nedēļas. Tapēc tas nav nekas unikāls Edited March 6, 2010 by anonīms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 xmas12, Tu gribi, lai Es ticu, ka to esi veidojis Tu? Ja pārējie vēlas par šo aizdomāties, tad pačeko xmas12 tematus/atbildes šeit pat, forumā :) man arī mazliet pārsteidza tas, ka tad kad jau viņš bija "uzkodējis" to shopu, viņš ielikta topiku un prasīja kā paroles glabāt ar md5() un kā salīdzināt. kad es pateicu ideju/algoritmu, ar to nepietika un viņš prasīja, lai es tajā skriptā ierakstu kur ko vajag. ja jau viņš būtu pats visu uzkodējis, tad it kā nevajadzētu būt problēmām izlasīt manuālī par md5(), paskatītites kā tas strādā un tad pielietot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nu viņi jau esmu redzējis arī dr.lv, kur, ja nemaldos, pārdeva zagtu skriptu, par kuru arī bija diskusijas php.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 tas nebija viņš. tur Ernijs_E tirgoja "savu" glabatuve.net par tricāru :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ņē, ņē, ņē! Šitas ar kko tirgoja, jo atceros vēl viņa profila bildi draugos. tāda pati kā php.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 kr4 mazie zaglēni taisa biznesu... vsp tad jau nav brīnums, ka tik lēti pārdod. kā nekā zagts (arī nesamaksājot par darbu) jau nekad nav bijis dārgs :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 nu jaa vienreiz skatijos free html templates un ieraudziju to template :) un failus ari var dabut visus google pa brivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts