gurk!s Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Es gribētu uzzināt kā tālāk taisīt jau lielākas mājaslapas , esmu tikai uztaisījis Html + CSS Minī mājaslapiņu pēc "daulex" pamācības GFX forumā. Meklēju pamācības "Latviešu valodā", kur varētu būt rakstīts, kā taisīt jau lielākas mājas lapas! Bet neatradu , cerams jūs palīdzēsiet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Kas īsti ir "mazas mājaslapas" un "lielas mājaslapas"? Kā tev ar angļu valodu? Pamācības latviešu valodā salīdzinot ar to, kas pieejams angļu valodā ir kā spļāviens jūrā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) Ja nesaproti angļu valodu, partūlko tekstu izmantojot vārdnīcas vai http://translate.google.lv/ Edited December 28, 2009 by false Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colderon Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Nu tajā Daulex pamācība kas ir iekš GFX ir tikai dizaina apstrādāšana iekš HTML Velviena laba pamācība angļu valodā, elementāri izskaidro es no šīs mācijos + vari sākt veidot dizainus priekš joomlas: HTML + paņem pārveido to uz joomlu Joomla Template Conversion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts