Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 nu viss ir jauki un skaisti, bet man katalogs.php kur ir taus skripc ir inkluudots index.php, un genereejot id vinjsh nenoraada lapu kur tas iisti atrodas un aizmet uz pirmo, karoce pirmo izveelni vinjsh uzgenree un tas arii viss! A ko nu? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 (edited) Tip ja brouzerii aiz adreses pieraksta klaat index.php?page=2&&kat=1&&sub_kat=1 tad sis izvada "lapa atpakal" un neko vairaak! :( ...nu protams izvada menuci un raami... :unsure: Edited September 17, 2004 by Snukzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Nah, linkā & dubultojās visur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Tip ja brouzerii aiz adreses pieraksta klaat index.php?page=2&&kat=1&&sub_kat=1 tad sis izvada "lapa atpakal" un neko vairaak! :( ...nu protams izvada menuci un raami... :unsure: hint: $_SERVER['PHP_SELF'] ievada tekošā (arī inklūdojamā) faila nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 hint: $_SERVER['PHP_SELF']ievada tekošā (arī inklūdojamā) faila nosaukumu. Vinsh ievada vai vinjam buutu jaaievada? Bet browseris raada sitaadu linku kat uzveelos kaadu kategoriju http://127.0.0.1/ideline/snxcode/public_html/index.php?kat=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 (edited) function g($katalogs) { if (isset($_GET[$katalogs])) return (int)$_GET[$index]; else return 0; } echo '<div class="body">'; if (g('kat')) //zinama kategorija { if (g('sub_kat') && !g('prece'))//subkateg. izveleta, radam N pedejos produktus no tas { $m->q("SELECT * FROM preces WHERE sub_kat_id='".g('sub_kat')."' ORDER BY nos LIMIT ".g('page')*$per_page.','.($per_page+1)); echo '<div class="products">'; if (g('page')) echo '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?kat=.g('kat').'&sub_kat='. g('sub_kat').'&page='.(g('page')-1).'>lapa atpakal</a>'; a gadiijumaa pirmspeedeejaa rindinju tev nevajag palabot shaadi? echo '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?kat='.g('kat').'&sub_kat='. aiz ?kat= arii ir jaaliek ' vai es kljuudos? B) Jaa un veel, vai labaak pie echo "savienojosho punktinju" vietaa nebuutu likt komatinjus? itkaa jau mazsvariigi, bet tomeer paatrina :) Edited September 17, 2004 by arnico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 (edited) Nu jaa, bet tas jau buutiibu nemaina! :P ...nesajeedzu kas tieshi tur neshancee... Venoma scripc tip sancee, tip nee <_< ... nu pilniigi neko vairs nesaprotu! :huh: Varbūt kādam ir idejas? Edited September 17, 2004 by Snukzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 (edited) Hmmm.....cik es saprotu tad izpildaas tikai peedeejais "else". kas tur iisti nerukaa? http://paste.php.lv/1249 Kategorija nav zinaama! :blink: Tip , kaa tad vinja var nebuut zinaama? <_< Edited September 17, 2004 by Snukzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 echo "savienojosho punktinju" vietaa nebuutu likt komatinjus? kur tu tādu izvirtību esi redzējis? javascriptā? ar punktiņiem ātrāk nekā iekš "" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Viņš droši vien nedomāja "", bet echo $a.$b.$c; vietā rakstīt echo $a,$b,$c; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Viņš droši vien nedomāja "", bet echo $a.$b.$c; vietā rakstīt echo $a,$b,$c; nekad pat neesmu mēģinājis būs jāpamēģina kādi ātruma salīdzināšanas testi Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 bubu :) tu pareizi saprati to ko es biju domaajis :) Ja pareizi atceros tad shajaa pat forumaa kaukur bija links uz phpbilder.com lapu un rakstu par aatraaku un labaaku kodu :) un itkaa par aaris milisekundeem tie komatinji iznaakot aatraak :) Tiiri loogjiski, ar punktinjiem, iznaak taa ka visas taas veertiibas PHP ir jaasavieno vienaa stringaa un peec tam jaaizvada, toties ar komatinjiem, vienkaarshi peec kaartas tiek izvadiitas taas veertiibas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 bubu :) tu pareizi saprati to ko es biju domaajis :) Ja pareizi atceros tad shajaa pat forumaa kaukur bija links uz phpbilder.com lapu un rakstu par aatraaku un labaaku kodu :) un itkaa par aaris milisekundeem tie komatinji iznaakot aatraak :) Tiiri loogjiski, ar punktinjiem, iznaak taa ka visas taas veertiibas PHP ir jaasavieno vienaa stringaa un peec tam jaaizvada, toties ar komatinjiem, vienkaarshi peec kaartas tiek izvadiitas taas veertiibas :) Tieši tā man ar liekas, t.b. intuitīvi liekas, ka ar komatiem būs ātrāk, jo nav jāveido strings. Bet testējis neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 Komati ta kuul, bet skripc ta nerukaa! :P Man te kaads pachuksteeja, ka labaak buutu sito pasu katalogu dallit vairaakos failos nu vienaa failaa uztaisi sarakstu, otraa failaa subktegoriju sarakstu, kas sanjem kategorijas id. treshaa failaa prechu sarakstu, kas sanjem subkategorijas id un veel fails, kas sanjem preces id un izvada visu par preci. Man taga rodaas naakaimais jautaajums, kaa tas reaali ir izdaraams? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Tas NAV normāli, ka datubāzi taisa uz failiem. Datubāze jātaisa SQL serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts