Snukzz Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 (edited) No saakuma likaas viebkaarshi, bet kad saaku cept iestaajaaas smadzenjju errors! :D Es nevaru saprast vienu ideju, peec kaada principa lai uzcinii precu katalogu! tip nokliko uz kategorijas - atveraas sub kategorijas, nokliko uz sub kategorijas atveras precu liste, nokliko uz preces noskaukuma - izvadaas prece visaa kraashnumaa! :rolleyes: Nu varbutt kaac paliidzees uzcept ko liidzigu? :huh: Plz! :unsure: Edited September 16, 2004 by Snukzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 redzams ka ne priekš sevīm taisi, tā kā nāksies vien $ dalīties (; tabula kategorijas: autoģenerēts id | kategorija tabula sub_kat: autoģen.id | kategorija = id no tab.^ | nosaukums tabula preču liste: autoģ.id | subs = id no sub_kat | nosaukums | apraksts | kategorija (visādam gadījumam, ķipa ja meklēt preces no šādas tādas kategorijas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Venom, man liekas, ka šis neprasa tabulu struktūru, bet vispār jau pusgatavu risinājumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Tabulas ta es uzciniiju, tik tallu viss ir OK! Pac skripc man nerakstaas! :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 :huh: Klau, a tur gadiijumaa nevajag vairaakus php failus, tip viens izvada kategorijas, otrs subkategorijas tresais preces un ceturtais pashu preci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Kā pats vēlies. To var visu vienā failā rakstīt, var vairākos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Kaa ir vienkaarshaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 http://paste.php.lv/1244 izmanto manu mysql klasi, http://www.ofmy.info/ven.mysql.zip eksportē css klases, ar kurām var noteikt noformējumu produkta info parametrus ņem no kolonnu nosaukumiem att. tabulā, piem. price tiek pārveidots par Price: att. cena, in_stock par In stock: att. gabals noliktavā nesenās apspriedes iespaidā mēģināju taisīt uz ātrumu, sanāca ap 7 minūtēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Liels paldies!:) Gan jau es arii kaadreiz lapas cepshu pa 5-aam minuuteem! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Iekopeeju kodu katalogs.php, izbljaava erroru Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in D:\WEB\ideline\snxcode\include\katalogs.php on line 59 respektiivi koda 59 rindaa ELSE kaut ko muhljii! :huh: . Venom, tev shanceeja normali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 uz šancēšanu neesmu pārbaudījis :ph34r: idejas līmenī - karkass pirms/pēc 59tās rindiņas } ieliec vēl vienu } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Nujaa taga aizgaaja, raada tuksumu, bet tas ir bik labaak par erroru! :D Taga jasaregulee un tad jau redzees! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Nu uzchiniiju sitaa http://paste.php.lv/1246 un datu baze ir sitaada http://paste.php.lv/1247 Kaut kas tomeer iisti neliimejas! moz kaads veeriigaaks var ieraudziit kljuudu! Man vairs acis neraad pareizi! :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 (edited) Kaads!!! Paliigaa! :D kaa lai sito skripta dalju paartaisa taa, lai links izskatiitos sitaads index.php?page=2?kat=1 function g($katalogs) { if (isset($_GET[$katalogs])) return (int)$_GET[$index]; else return 0; } echo '<div class="body">'; if (g('kat')) //zinama kategorija { if (g('sub_kat') && !g('prece'))//subkateg. izveleta, radam N pedejos produktus no tas { $m->q("SELECT * FROM preces WHERE sub_kat_id='".g('sub_kat')."' ORDER BY nos LIMIT ".g('page')*$per_page.','.($per_page+1)); echo '<div class="products">'; if (g('page')) echo '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?kat=.g('kat').'&sub_kat='. g('sub_kat').'&page='.(g('page')-1).'>lapa atpakal</a>'; Smiekliigi, bet gramatika nav mana stipraa puse! :D Edited September 17, 2004 by Snukzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 kur līdi? function g($katalogs) { if (isset($_GET[$katalogs])) return (int)$_GET[[B]$katalogs[/B]]; else return 0; } funkcijas ideja ir atgriezt ciparindeksu no $_GET, pirms tam to pārbaudot pret "nelikumīgo" teksta/whatever ierakstīšanu (tāpēc tur arī no sākuma stāvēja $index). ja ieraksta tekstu - (int)text tiek pārveidots par 0, bet, kā zināms, mysql autoincrements sākas ar 1, tāpēc nekas tāds netiks atrasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts