kakjis Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Sveiki! Tā kā drīzāk esmu kādas php lietas pasūtītājs nevis programmētājs, tad man tādi vienkārši jautājumi par Fireboard forumu, jo tīri vizuāli iekrita acīs un likās patīkams acij. 1. pats galvenais jautājums - cik labs ir Fireboard foruma scripts, vai kāds to ir lietojis un atzinis par labu esam? Vai tam ir kādi acīm redzami trūkumi pret populārajiem phpbb un kam tur vēl? 2. vai tas ir kaut kā īpaši draudzīgāks ar Joomla, vai vnk vieni un tie paši izstrādātāji? 3. cik viegli/grūti ir iztulkot kādu forumu uz latviešu valodu? Vai tur ir jārokas pa scriptu un pamatīgi jāpiņķerējas vai var arī neprašam (man) parādīt, kas jādara un es to izdaru pats? Būšu pateicīgs par atbildēm. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 1. Nemāku atbildēt par labumu. 2. Manuprāt bez joomlas tas nemaz nedarbojas... 3. Parasti tulkojamie teksti ir vienuviet. Lielākās problēmas sagādā izveidot pogas u.c. grafiskos elementus ar tulkotiem tekstiem. Joomlas un tieši Fireboard konkrēt tulkojumi izskatās šitā: http://joomlacode.org/gf/project/fireboard/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=2826 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts