Jump to content
php.lv forumi

kakjis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

kakjis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Tā kā drīzāk esmu kādas php lietas pasūtītājs nevis programmētājs, tad man tādi vienkārši jautājumi par Fireboard forumu, jo tīri vizuāli iekrita acīs un likās patīkams acij. 1. pats galvenais jautājums - cik labs ir Fireboard foruma scripts, vai kāds to ir lietojis un atzinis par labu esam? Vai tam ir kādi acīm redzami trūkumi pret populārajiem phpbb un kam tur vēl? 2. vai tas ir kaut kā īpaši draudzīgāks ar Joomla, vai vnk vieni un tie paši izstrādātāji? 3. cik viegli/grūti ir iztulkot kādu forumu uz latviešu valodu? Vai tur ir jārokas pa scriptu un pamatīgi jāpiņķerējas vai var arī neprašam (man) parādīt, kas jādara un es to izdaru pats? Būšu pateicīgs par atbildēm. :)
  2. kakjis

    Web lapa

    tu nokritizēji iepriekšējo viedokli, bet nepateici savu...
  3. kakjis

    Web lapa

    Interesē aptuvenās cenas, cik maksātu uztaisīt mājas lapu ar līdzīgām funkcijām kā www.autobildes.lv Doma nav zagt viņu ideju, bet vienam citam projektam kā apakšsadaļu prasās samērā līdzīgu lietu, lai priekš cenu aptaujas varētu par piemēru izmantot šo lapu. Lūdzu, jūsu komentāri?
  4. Nekas nav par vēlu, reālākas sarunas būs pēc Jāņiem.
  5. par šo nevienam nav nekas piebilstams? Latvijā php nemāca normāli?
  6. Ja nespeciālists prasīs speciālistam kaut ko, tad šāds joks var notikt pilnīgi jebkurā nozarē... :) Topika/manā gadījumā šis ir pilnīgi noteikti, par to pat diskusiju nav...
  7. Jautājums arī ir par izmaksām, kurās ir pati kodēšana/programmēšana (nezinu, kā jūs to saucat) un dizains. Jā, zinu, ka parasti koda rakstītājs netaisa dizainu un otrādi, bet neko nevar darīt, paldies dievam man pret dizainu nav nekādu ūberprasīju, visam jābūt funkcionālam kā piemēram delfiem, kur dizains ir nulle manā izpratnē. Tas, kas ir jāmaksā bankai vai maksas sms kantorim, nav šinī cenā, tas jau ir cits plaukts. Pašlaik uztaisot nelielu kopsavilkumu - tas, ko esmu sarakstījis iekļaujas aptuveni 1K Ls, bet, ņemot vērā, ka tur nav vispār nekādu nianšu, droši ka visi 1.5 un bik vairāk K Ls... Patīkami, ka daži pieteicās arī PM, ar kuriem tēma tiks apspriesta sīkāk, tikko man būs absolūti viss stāstāms. Otrs jautājums, bik ne par tēmu... cilvēks palūdza, lai php.lv foruma apmeklētāji rekomendē kursus/mācību iestādi, kur var mācīties php un html. Tālmācības un tjipa http://www.w3schools.com/ nederot. Gribot dzīvajā, ar pasniedzēju. Internetā, cik sapratu, piedāvajums esot švaks...
  8. Labdien! Pašlaik pētu cenas un meklēju cilvēku, kas spētu uztaisīt un pēc tam kādu laiku adminēt nelielu vortālu. Vēlāk taisītu dažādus uzlabojumus. Par satura atjaunošanu atbildu es pats. Tātad, nepieciešamās lietas: - spēja pievienot maksas SMS un norēķinus caur banku, - komentāri pie rakstiem, - portāla template izstrāde, - CMS, lai mirstīgie, kā es, spēj kaut ko pievienot, neko nesačakarējot, - forums, kuram dažas lietas salinkotas ar pirmo lapu, tjipa "svaigākais forumā" un tml, - attēlu galerija - ar iespējamu bilžu vērtēšanas sistēmu, komentēšanu un tml. (te vēl jākonsultējas), - vienkāršu webčatu, - RSS barotni (nevis vieta, kur barojas, bet kura ievāc no citurienes, dažiem ENG saitiem infu), un dažām citām lietām. Aptuveni cik izmaksātu BETA, kuru jau var laist tautās? Tāpat vajag arī reālu darītāju kontaktus, kuriem varu skaipā vai satiekoties (+/- Rīga) parādīt smalkāk. Cilvēkam ir jāvar dot ieteikumus gan dizainiski, gan, iespējams, pieģenerēt arī kādu ideju klāt - viņa ienākumi no tā palielinās. Vai kaut ko tādu nav vispareizāk un visvieglāk taisīt kādā gatavā cms, tjipa joomla, DIRcms vai tml? Par cik nekāds baiss piķis no SMSiem nav gaidāms, tad esmu cenas jūtīgs - vai pirmā jau apmeklētājiem rādāmā BETA ir uztaisāma līdz 1K Ls? Varbūt līdz 700Ls? Varbūt mazāk? Palasot visus citus topikus, kuros daudziem ir viedoklis, kurš laužās uz āru un admini īsti netiek ar to galā, saprotu, ka izdaru kļūdu šeit atverot jaunu tēmu, bet nu - es tomēr riskēju! ;) Lūdzu- ieteikumi, konkrēti piedāvājumi, idejas? Šeit vai PM.
×
×
  • Create New...