Es te mēģinu integrēt savā php "superskriptā" vienu JavaScript funkcionalitāti. Atklāti runājot, tā nav mana ideja, nošpikoju... Tagad mēģinu uzlabot. Būšu bezgala pateicīgs par padomiem.
Tātad, ir divi faili. Vienā atrodas forma, iekš kuras lietotājam būs jāievada sistematizēts un standartizēts informācijas gabals. Tā kā es lietotājam neuzticos, es gribu viņam piedāvāt Pop-up, kurā būs trīs drop-down, no kuriem viņš varēs izvēlēties attiecīgo infu un iepildīt to pirmajā formā.
1. Fails, kurā atradas galvenā forma ar pogu. Nospiežam pogu, atverās pop-up:
Question
Bunkertor 7
Sveiki,
Es te mēģinu integrēt savā php "superskriptā" vienu JavaScript funkcionalitāti. Atklāti runājot, tā nav mana ideja, nošpikoju... Tagad mēģinu uzlabot. Būšu bezgala pateicīgs par padomiem.
Tātad, ir divi faili. Vienā atrodas forma, iekš kuras lietotājam būs jāievada sistematizēts un standartizēts informācijas gabals. Tā kā es lietotājam neuzticos, es gribu viņam piedāvāt Pop-up, kurā būs trīs drop-down, no kuriem viņš varēs izvēlēties attiecīgo infu un iepildīt to pirmajā formā.
1. Fails, kurā atradas galvenā forma ar pogu. Nospiežam pogu, atverās pop-up:
2. Šis ir pop-up. Kad nospiež pogu, tas aizverās un pirmajā formā ir ielasīti visi dati no drop-down:
Es biju domājis, ka join ir visjēdzīgākais variants, kā visus trīs sasaistīt kopā un aizpūst atpakaļ. Nez ko es daru nepareizi?
Tad vēl viens jautājums. Tanī pirmajā failā, kāpēc, es nevaru izmantot
pogas vietā?
Ceru, ka varēsiet mani apgaismot!
Paldies.
3 answers to this question
Recommended Posts