CGCX Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Sveiki velejos pajautat vai kads nezin un vai kadam nav pamacibas kā apvienot IPB 2.3.6 un PHP fusion 7 un vai tas ir iespejams loti vajag ,diezan labi maku apieties ar sim programmam un ir nepieciesams lai cilveks registrejoties majaslapa butu registrets ari foruma. un otradi. esmu meiginajis Pamācība Kā Apvienot Php-fusion Un Ipb Reģistrāciju kas atrodas ieks gi**.lv nekas neizdodas jo pamacibā izmantotas versija ir diezga pavecas un meklejot failos nevar atrast minetas lietas.Tā kā lūdzu kāds nezin vai tas ir iespejams un kā busu loti pateicigs :) un ari domaju ka daudziem tas noderetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 iespējams tas ir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Jā man ari to pateica 1 foruma ,bet tur es neko lietderigu neuzzinaju.Tā kā kads nevaretu man iedot pamacibu vai izpalidzet ar šo apvienošanu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 attiecīga summa kontā un viss var tikt izdarīts... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Njam man konta pašam 2ls ,tad laikam seit ari uz palidzibu varu neceret ;( vismaz kads vareja iedot linku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 http://www.google.lv/search?q=php+fusion+%2B+ipb&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&safe=active Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 njam diez neko jaunu neatradu parsvara ja ir tad ir ar php fusion 6 bet man vajag preikš 7 un tādu līdz šim nesmu redzejis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 nedomāju, ka tur ir tik ļoti lielas atšķirības Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 meiģinajis esmu ar 1 no tam pamacibam,bet rakstot tos kodus neatbilst un rodas daudz errori,bet ja kads varetu izveidot jaunu pamacibu ar php f 7 un kadu no ajunajam ipb dalam tad domaju ,ka ats daudziem butu loti noderigs ,jo nesmu vienigais kurš šo pamacibu mekle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts