Jump to content
php.lv forumi

CGCX

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

CGCX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki. nezinu no kā bet mājaslapa ir mazliet noslīdējusi uz leju.. vai kāds lūdzu nevarētu pateikt kas viņu varētu novilkt, domāju ka vaina nav meklējama css faila,jo mājaslapa visa atrodas tur kur tai vajadzētu būt, vienīgi tas ka mazliet noslīdējusi. sarkana svitra ir attalums no augšas.
  2. Nu tēmu paņēmu jau gatavu pārveidoju līdz nepazīšanai :D bet laikam esmu atrisiajis uzraku kādu tutoriālu ar Notpad++ Un saglabāju ielādēju serverī un lapā vairs nerādas ķeburi :)
  3. mm vel joprojam nesaprotu kapec rada to keburus itka visu izdariju... visa web rāda burtus kā burtus bet navigācija keburus...
  4. ko tik daudz jautajumu ? Majaslapa ir hostēta... bet atceros, ka kka ievadiju utf dekleraciju vai ka to sauc php kodu faila.
  5. Sveiki.labu laiku neko nebiju veidojis un piemeklēja tā pati problēma..ar UTF8 EkranŠ. Kā lai viņu ievietoju .php faila Zinu ka šī varbūt ir *nojāta tēma ,bet lūdzu pēc palīdzības.
  6. :D nu man tada lieta ka Navigacijas dati atrodas css failiņā #altlinkler{ margin: 0px auto; text-align: center; font-size: 9px; font-weight: bold; height:28px; float:left; background-image:url(media/LUK Šeit atrodas fails...); background-repeat:repeat-x; background-position:top left; width:100%; } #altlinkler ul, #altlinkler li{ padding:0px; margin:0px; list-style-type:none; } #altlinkler ul{ height:28px; line-height:29px; background-image:url(media/nav_space.jpg); background-position:right; background-repeat:no-repeat; float:left; padding:0px 1px 0px 0px; margin:0px 0px 0px 10px; } #altlinkler li{ height:28px; line-height:29px; display:inline; position:relative; float:left; width:82px; text-align:center; } #altlinkler li a{ height:28px; width:82px; text-align:center; float:left; background-image:url(media/nav_space.jpg); background-position:left; background-repeat:no-repeat; } #altlinkler li a:link, #altlinkler li a:visited{ color:#fff; text-decoration:none; } #altlinkler li.active a, #altlinkler li a:hover{ background-image:url(media/nav_active.png); background-repeat:no-repeat; background-position:left; }
  7. jam bet ka lai es to dabuju ieksa style.css failiņā?
  8. Sveiki kāds lūdzu nevar pateikt kā izveidot krāsu nomaiņu pēc lapas pārlādes? Nepieciešams navigācijai piemeram ieejam saitā navigacija ir zaļa * pārlādējot lapu tā nomainas uz zilu pectam uz sarkanu..* Jau iepriekš paldies :)
  9. meiģinajis esmu ar 1 no tam pamacibam,bet rakstot tos kodus neatbilst un rodas daudz errori,bet ja kads varetu izveidot jaunu pamacibu ar php f 7 un kadu no ajunajam ipb dalam tad domaju ,ka ats daudziem butu loti noderigs ,jo nesmu vienigais kurš šo pamacibu mekle.
  10. njam diez neko jaunu neatradu parsvara ja ir tad ir ar php fusion 6 bet man vajag preikš 7 un tādu līdz šim nesmu redzejis
  11. Njam man konta pašam 2ls ,tad laikam seit ari uz palidzibu varu neceret ;( vismaz kads vareja iedot linku.
  12. Jā man ari to pateica 1 foruma ,bet tur es neko lietderigu neuzzinaju.Tā kā kads nevaretu man iedot pamacibu vai izpalidzet ar šo apvienošanu ?
  13. Sveiki,velējos pajautāt kā var uzlikt navigācijas baram to ,ka uzspiežot uz "Navigacijas bara " kādas lapas lapa navigacijas barā paradisies attieciga bilde. tagadejais. velos lai butu tā Uzspiez uz sākuma un attiecigi paradas ta bildite kad uzspiez uz foruma , paradas foruma bidite (vienkārši sakot, mainas attiecigi savai lapai)
  14. CGCX

    IPB attalums

    hm es itka visu izdariju,bet mājaslapa atrodas zemak neka tai vajadzeja but :/
×
×
  • Create New...