renathy Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Browseris nelādē vienu konkrētu lapu (citiem cilvēkiem lādē, nelādējas tikai uz mana datora). Kas var būt pie vainas? Man ir Vista, izmēģināju gan FF, gan IE. Ir rūters un wireless. R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Nu tākā tu devi drausmīgi daudz informācijas par konkrēto lapu un savu datoru, tad varu ieteikt šo linku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Mefisto: izmēģināju tavu ieteikumu, bet šoreiz nepalīdzēja. Es nezinu, ko īsti vajaga zināt par datoru un lapu... Lapa ir www.gappster.com, bet tam jau nav īsti nekādas nozīmes. Kkas ir nobloķējis šo lapu (vai nu mans dators vai arī rūteris), nezinu kā to noskaidrot. It kā antivīrus (AVG free edition) neko nebloķē. Nezinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Citu browseri mēģināji ? Nopingot lapu vairi ? Firewall apskatījies ? Vai /etc/hosts fails ir kārtībā ? Mo cita datora savā lokālajā tīklā mēģināji (paprasi lai kaimiņš ar portatīvo atnāk) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 (edited) Citu browseri mēģināji ? -> mēģināju citu browseri Nopingot lapu vairi ? -> nevaru Firewall apskatījies ? -> apskatījos, neko tur īsti neatradu (bet nezinu arī kas jāskatās) Vai /etc/hosts fails ir kārtībā ? -> šito nesapratu, man tāda faila nemaz nav No cita datora savā lokālajā tīklā mēģināji (paprasi lai kaimiņš ar portatīvo atnāk) ? -> nav iespējams šito noskaidrot Edited August 8, 2009 by renathy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts