ohmygod Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 tātad doma - ir daudzpakāpju menu koks. Gribu viņu smuki kārtojamu un lai pozīcijas var pieglabāt. ielādējot koku - pēc viņa tiek padots masīvs ar ielādētajiem divu id. pēc tam katram izveikts sortable. $(dd[key]).sortable(); $(dd[key]).bind('sortupdate', function(event, ui) { var result = $(dd[key]).sortable('serialize', {key : 'menu['+dd[key]+']'}); $.post("sort", result, function(data){ }); }); debugojot - katrs divs paliek kārtojams. Vizuāli kārtojas tieši tā, kā biju iecerējis. Bet atgriež viņš man galīgi neto,ko man vajag :/ atgriež vienmēr tikai un vienīgi pirmā ielādētā diva kārtību, nevis konkrētā. Un arī - tik reižu, kurā pakāpē viņš atrodas menu. kārtojot #menu_16 atgriež: menu[#menu_1] 2 menu[#menu_1] 3 Un tā uz visiem menu elementiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ohmygod Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Un kā vienmēr - atbilde nāk tad, kad esi jautājumu uzdevis jau kādam citam... (: iepriekš visus sortable pataisīju pēc vienas klases un darbojās, bet atpakaļ neko labu nedeva. Tagad, kad katrs sortable ir kā atsevišķš sortable objekts - darbojas un arī atpakaļ dod pareizos datus (: Gan arī visiem parentiem, bet ar pareizajiem childiem tāka tas ir pieciešams. (: var mid = ($(this).attr('id')); var result = $('#'+mid).sortable('serialize', {key : mid}); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ohmygod
tātad doma - ir daudzpakāpju menu koks. Gribu viņu smuki kārtojamu un lai pozīcijas var pieglabāt.
ielādējot koku - pēc viņa tiek padots masīvs ar ielādētajiem divu id.
pēc tam katram izveikts sortable.
debugojot - katrs divs paliek kārtojams. Vizuāli kārtojas tieši tā, kā biju iecerējis.
Bet atgriež viņš man galīgi neto,ko man vajag :/
atgriež vienmēr tikai un vienīgi pirmā ielādētā diva kārtību, nevis konkrētā. Un arī - tik reižu, kurā pakāpē viņš atrodas menu.
kārtojot #menu_16 atgriež:
menu[#menu_1] 2
menu[#menu_1] 3
Un tā uz visiem menu elementiem.
1 answer to this question
Recommended Posts