udens Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ja man nav valodas mainīgas saitē, bet es to glabāju sesijā, kas notiek, kad google ložņā pa lapu? Valodu linki ir, bet pārslēgšanās notiek submitojot neredzamu formu, un backendā iemetas mainīgais sesijā, pārslēdzas valoda. Gribējās novākt valodas mainīgo no get paremetriem. Varbūr ir kāds cits labāks veids? Bet nu jā, gavlenais ir vai google varēs visas valodas noindeksēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 URL rewrite uz domain.lv/valoda/blah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Google noimitees lietotāju un noindexses lapu visās valodās. Google bots smuki apstrādā cookies - lidzarto arī sessijas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
udens Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 URL rewrite uz domain.lv/valoda/blah. nu vienalga tas jau paliek get mainīgais - t.i. saitē viens parametrs slashos, principā userim nevajadzīgs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
udens Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Google noimitees lietotāju un noindexses lapu visās valodās. Google bots smuki apstrādā cookies - lidzarto arī sessijas. paldies, tieši to man vajadzēja arī zināt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 bet vai altavista, yahoo, cuil un tas m$ jaunais brīnums mācēs? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts