dAivEd Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ir tabulas `forum` -> (id,name) // GALVENAS KATEGORIJAS Ir Subkategorijas `forum_cats` -> (id,category_id,subcategory_name); // SUB KATEGORIJAS Ir topiki `forum_theads` -> (id,subcat_id,thead_name,autor,last_post,text); // PASHA TEEMA Ir ta saucami posti `forum_posts` -> (id,topic_id,post_test,date,ip); // PASHI POSTI PIE KATRAS TEEMAS sanaak ta - DOMAIN.LV // KATEGORIJA NO ( forum ) -- Ieteikumi // SUBKATEGORIJA NO ( forum_cats ) -> tur ieksha uzklikskinot ir teemas -- Helps / Shits // SUBKATEGORIJA NO ( forum_cats ) -> tur ieksha uzklikskinot ir teemas Vajag savakt cik kopa posti ir ieksh katras sub kategorijas Kads var palidzet ? Ja kautkas nav saprotams rakstat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Tu lieto jau gatavu produktu? Ja nē iesaku izvedot vel vienu lauciņa kurā tu uzskaiti šos datus. Katru reizi visu pārskaitīt nebūtu prātīgi. Bet principā ar mysql join Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAivEd Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Ne es izmantoju ta teikt savu pashrakstito Un par tavu ideju arii ta domaju Sanaca uztaisit ta ka ieksh katras subkategorijas uzreiz ierakstas kursh pedejais iepostoja un laiku un ieksh kadas sadaljas, bet man liekas postus ta nesanaks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Kapēc gan nē? Vakar rakstīju bilžu galeriju tur sanāca mazāk tabeli vienīgi ,bet princips tad tas pats. user > gallery > bildes > mysql_query('update gallery set coments = coments + 1 where id = '.$id.';'); mysql_query('update user set coments = coments + 1 where id = '.$user.';'); Un dzēšot atkal otrādi -1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAivEd Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Ja bet problema taaada ka man taja foruma ieksh kategorijam jau ir 1k + posti vai pat vairak. ta jau es biju domajis tavu ideju.. man tagad vajag taisit vai arii atsevishko skriptu kursh updeito aili count_posts ikehs `cats` saskaitot visus postus, bet reali tas jau bus taspats ko gribu uztaisit tagad forumam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts