o2T Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Iisumaa- probleema taada kaa shajaa lapa - ar IE tas menu smuks,kaa vajag, netscape,mozilla- pashi redzat, tikai tekstam visapkaart, taada kaa trepiite sanaak. kaa tad panaakt,lai arii netscape saprot,ka smuki jaaraada? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 diemžēl pieietams tikai IE/MyIE (un negribās uz 128RAM kko alternatīvu instalēt) varētu būt problēma iekš div/ul/li borderiem varētu kļūdtīties, bet šis te #sitemap ul#treelevel1 ir pielīdzināms #treelevel1, jo id attribūtam jābut unikālam visā lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 visiem ul#treelevel[x] li a pietrūkst "display: block;" Starp citu, ieteiktu radināties vismaz pie XHTML 1.0 un likt klāt arī visiem elementiem aizverošās birkas ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o2T Posted July 29, 2004 Author Report Share Posted July 29, 2004 kaa mainiit 'display:block' attaalumu no viena bloka liidz otram? citaadi man sanaak starpa vismaz tikpat liela kaa bloks :blink: un kur vareetu plasiities par css vispaar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 kur vareetu plasiities par css vispaar? http://www.w3c.org kaa mainiit 'display:block' attaalumu no viena bloka liidz otram? skaties: float:left|right; clear:left|right|both; margin[-(bottom|top|left|right)]:xx px|%|em|...; padding - tas pats kas margin, tikai "uz iekšu" border - nu te būtu jābūt saprotamam. NB> kā _cilvēks_ tiek pie RSK webošanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o2T Posted July 29, 2004 Author Report Share Posted July 29, 2004 ;) paudies rsk weboshana) es jau tik kaa piemeeru raadiiju)) tur es tikai tekstus un 'juuzerus' varu pamainiit)) :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts