o2T Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Iisumaa- probleema taada kaa shajaa lapa - ar IE tas menu smuks,kaa vajag, netscape,mozilla- pashi redzat, tikai tekstam visapkaart, taada kaa trepiite sanaak. kaa tad panaakt,lai arii netscape saprot,ka smuki jaaraada? :blink:
Venom Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 diemžēl pieietams tikai IE/MyIE (un negribās uz 128RAM kko alternatīvu instalēt) varētu būt problēma iekš div/ul/li borderiem varētu kļūdtīties, bet šis te #sitemap ul#treelevel1 ir pielīdzināms #treelevel1, jo id attribūtam jābut unikālam visā lapā
Kaklz Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 visiem ul#treelevel[x] li a pietrūkst "display: block;" Starp citu, ieteiktu radināties vismaz pie XHTML 1.0 un likt klāt arī visiem elementiem aizverošās birkas ;)
o2T Posted July 29, 2004 Author Report Posted July 29, 2004 kaa mainiit 'display:block' attaalumu no viena bloka liidz otram? citaadi man sanaak starpa vismaz tikpat liela kaa bloks :blink: un kur vareetu plasiities par css vispaar?
Venom Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 kur vareetu plasiities par css vispaar? http://www.w3c.org kaa mainiit 'display:block' attaalumu no viena bloka liidz otram? skaties: float:left|right; clear:left|right|both; margin[-(bottom|top|left|right)]:xx px|%|em|...; padding - tas pats kas margin, tikai "uz iekšu" border - nu te būtu jābūt saprotamam. NB> kā _cilvēks_ tiek pie RSK webošanas?
o2T Posted July 29, 2004 Author Report Posted July 29, 2004 ;) paudies rsk weboshana) es jau tik kaa piemeeru raadiiju)) tur es tikai tekstus un 'juuzerus' varu pamainiit)) :ph34r:
Recommended Posts