Jump to content
php.lv forumi

Smaidinji


Jee

Recommended Posts

Nu es par javascriptu neko nezinu! Taatad man ir jautaajums! Kaa var izdariit taa, lai tekstaa var ievietot smaidinjus. Piem taapat kaa te blakus shim laukam, kur raksta, ir smaidinji, un uzklikskjinot uz kaada smaidinja shajaa laukaa paraadaas kautkaads simbols vai kautkas tamliidziigs, un tad par smaidu. To es zinu, ka shis simbols aizvieto smaidinju.

Paareejo nezinu! :huh:

Edited by Jee
Link to comment
Share on other sites

JavaScript ir client-side skriptošanas valoda. Tāpēc viss kods ir tev brīvi pieejams. Tā ka, vari kautvai šai pašai lapai uzspiest savā pārlūkā view->source (vai kautko līdzīgu). Un HTML kodā atrast to vietu, kur smaidiņi liekās.

Link to comment
Share on other sites

:o mani ši probza it kā neuztrauc, ar Javascript esmu strādājis. tikai incanti, kāpēc ar IE (man versija 6.0, visi security pači ira) lapai laacz.lv varu apskatīties source, bet šitai - ne nieka? IE gļuks vai kā? :unsure: zinu jau zinu... jāpāriet uz FireFox :ph34r:

 

to Jee: Javascript tiešām ir elementārs. vienīgā nianse - nereti skripti ir atsevišķā failā (viņiem mēdz likt paplašinājumu *.js), uz kuru norādi Tu redzēsi, skatoties source, laikam tagā <script>. tad lien temporary failos vai vienkārši noseivo to labu un skaties skriptus. B)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...