m8t Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) Sveiki, vēlējos uzprasīt, via kāds man var palīdzēt ar manu mysql lietiņu. Lieta ir tāda, es vēlos uztaisīt tādu kā adminu panelīti ar formām, kurās ierakstot tekstu un nospiežot "saglabāt" tas pievienojas datubāzē pie mana username. Līdz šim man ir aptuveni šādi, tālāk nesaprotu, kā lai pieliek klāt tieši pie ailēm, kur ir mans username: $dbs=mysql_connect('kautkas','diezkas','nezkas') or die(mysql_error()); mysql_select_db('tuksums?!?!'); mysql_query("INSERT INTO tabulinja SET 123='{$_POST['123']}',1='{$_POST['1']}',2='{$_POST['2']}'",$dbs); if(mysql_affected_rows() > 0) { $kl=''Veiksmigi''; } else { $kl= ''FAIL!''; } echo $kl; ^Tas man itkā strādā, bet viņš pievieno visu pilnīgi jaunā rindā, tur kur nav mans username ($_SESSION['username']). Būtu ideāli ,ja kāds varētu man uztaisīt šo, nesakot ko man vajadzētu darīt, jo es nepārzinu MYSQL/PHP tereminus vēl (iesācējs). Edited April 12, 2009 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) INSERT pievieno jaunu ierakstu, UPDATE atjauno datus esošā ierakstā. Edited April 12, 2009 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 INSERT pievieno jaunu ierakstu, UPDATE atjauno datus esošā ierakstā. Oho, liels paldies, viss sanāca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts