gunars Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Hi Var man kāds pateikt , ko es daru nepareizi . Man ir teksts: <hr class="klase" /> CSS: .klase { border:0px; border-top:1px dotted #fff; height:0px; } Man uz FF, safari , Opera rāda kvalitatīvi un pareizi, bet uz IE parāda daudz lielāku distanci un kropļojumu starp svītriņām, kur varētu būt kļūda? tnx Edited April 10, 2009 by gunars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) principā jau IE parāda punktiņus.. .tikai problēma ir tāda, ka tie punktiņi ir lieli, bet parādītā līnija ir šaura, tāpēc izskatās kā dashed.. ja nemaldos, sākot ar izmēru 3px jau bija normāli. Agrāk to risināja ar 1) bg image, 2) priekš IE var uzlikt līniju krāsā, kas ir average no punkta un fona krāsas (no attāluma tāpat izskatās līdzīgi), 3) samierinās ar IE nepilnību, 4) utt.. bet ar CSS border īpašību neko neizdarīsi. Šajā gadījumā varētu būt CSS override priekš IE kas izmanto height: 1px; un background izmanto gif image. Edited April 10, 2009 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts