CGCX Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Sveiki es atkal pie jums griezos ar kibeliti.Uzinstaleju IPB forumu un mani visu laiku vaja 1 un ta pati problema uz mana pc forums izskatas tadam ka tam vajag but bet paprasiju draugam vai vis kartiba un vinjs man atsutija so -> man ta bija uz Win. XP un Uz Win. Vista ari. Griezos pie jums pec palidzibas. Busu pateicigs. (varbut jau kads bija ievietojis sadu topicu atvaiojos nepamaniju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 NU kads ludzu palidziet :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Gan jau URL'a vietā esi norādījis kreisu adresi, kā, piemēram, localhost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 Hm isti nesapratu tavu teikto :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) tad kā ta īsti, saprati vai nesaprati? http://paste.php.lv/c671e3861aa4157888d6f6...ang=html4strict visur, kur redzi "localhost", to vietu vajag izdzēst. uzstādījumos kautkur jābūt. negribu samuldēt, bet varbūt iekš /forums/conf_global.php vai arī zvani suportam - galu galā, pa ko tu maksā... Edited April 10, 2009 by Val Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CGCX Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 a liels paldies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts