Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Sveiki :) ! Esmu uzinstalējis uz servera "I.P.B.v2.3.6.SharingBuzz.com" Forumu.Tātad man forums rādas uz galvenās lapas index.php un kā to forumu pārlikt uz forums.php vai uz /f/ daudziem cs webiem ir /f/ tāds nu :D . Un tā lai atveras galvenā lapa nevis forums un girbu lai ir uz localhost/f/ vai ip/f/ :D

Cerams ka palīdzēsiet

By SugarBitch

Posted
Sveiki :) ! Esmu uzinstalējis uz servera "I.P.B.v2.3.6.SharingBuzz.com" Forumu.Tātad man forums rādas uz galvenās lapas index.php un kā to forumu pārlikt uz forums.php vai uz /f/ daudziem cs webiem ir /f/ tāds nu :D . Un tā lai atveras galvenā lapa nevis forums un girbu lai ir uz localhost/f/ vai ip/f/ :D

Cerams ka palīdzēsiet

By SugarBitch

VNK ja tu izmanto appserv tad ieej ww mape un izveido mapi f un tur saliec foruma failus un www mape liec parejos failus kur tev butu pats web bet f mape butu forums :)

Posted

Es tieši tā pat darīju :D

Tā itkā jau sanāca , bet kad spiedu nu augšā labajā pusē kur ir vēstules tur uzspiedu tad atvēra news.php

Neatvēra vēstules bet news.php lapu

Posted
Sorry par DoublePost

Nu C'mon palīdzēsiet ???

Pec instalacijas Tu neko nedriksti parvietot! Ja gribi lai viss straadaa, tad to forumu ieinstalee tajaa /f/ mapee!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...