SugarBitch Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Sveiki :) ! Esmu uzinstalējis uz servera "I.P.B.v2.3.6.SharingBuzz.com" Forumu.Tātad man forums rādas uz galvenās lapas index.php un kā to forumu pārlikt uz forums.php vai uz /f/ daudziem cs webiem ir /f/ tāds nu :D . Un tā lai atveras galvenā lapa nevis forums un girbu lai ir uz localhost/f/ vai ip/f/ :D Cerams ka palīdzēsiet By SugarBitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Sveiki :) ! Esmu uzinstalējis uz servera "I.P.B.v2.3.6.SharingBuzz.com" Forumu.Tātad man forums rādas uz galvenās lapas index.php un kā to forumu pārlikt uz forums.php vai uz /f/ daudziem cs webiem ir /f/ tāds nu :D . Un tā lai atveras galvenā lapa nevis forums un girbu lai ir uz localhost/f/ vai ip/f/ :DCerams ka palīdzēsiet By SugarBitch VNK ja tu izmanto appserv tad ieej ww mape un izveido mapi f un tur saliec foruma failus un www mape liec parejos failus kur tev butu pats web bet f mape butu forums :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Es tieši tā pat darīju :D Tā itkā jau sanāca , bet kad spiedu nu augšā labajā pusē kur ir vēstules tur uzspiedu tad atvēra news.php Neatvēra vēstules bet news.php lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 Sorry par DoublePost Nu C'mon palīdzēsiet ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Sorry par DoublePost Nu C'mon palīdzēsiet ??? Pec instalacijas Tu neko nedriksti parvietot! Ja gribi lai viss straadaa, tad to forumu ieinstalee tajaa /f/ mapee!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 Bet tos "/" zīmi uz mapes nevar uzlikt ! Tad atstāt vienkārši f ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 Sorry atkal par otro DoublePost :) Tēmu varat slēgt man viss aizgāja :) Paldies MORPHIUS ! Tēma Slēgta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts