keiby Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 hmmm, nezinu vai pareizaa topikaa lieku, bet gan jau gudras galvas paarlix, ja nebuus pareizi. par lietu - html validatoram (http://validator.w3.org) nepatiik shaada lieta : <table background="kaukaadabilde.png"> <tr><td>.... respektiivi - "background". kaadaa veidaa ir iespeejams to apiet vai, labaak, pareizi lietot ? css nepiedaavaat - paaraak sarezhgjiiti man to buus izdariit prieksh taa, ko veelos ieguut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 hmmm, nezinu vai pareizaa topikaa lieku, bet gan jau gudras galvas paarlix, ja nebuus pareizi. par lietu - html validatoram (http://validator.w3.org) nepatiik shaada lieta : <table background="kaukaadabilde.png"> <tr><td>.... respektiivi - "background". kaadaa veidaa ir iespeejams to apiet vai, labaak, pareizi lietot ? css nepiedaavaat - paaraak sarezhgjiiti man to buus izdariit prieksh taa, ko veelos ieguut. Ja gribi valiidu XHTML, vaidzees ar stiliem. <table style="background: url(kaukaadabilde.png);"> <tr><td>... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Visu nevar gribēt vai nu izvēlies vecāku HTML versiju vai lieto CSS vai atsakies no W3C validātora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiby Posted July 10, 2004 Author Report Share Posted July 10, 2004 Visu nevar gribētvai nu izvēlies vecāku HTML versiju vai lieto CSS vai atsakies no W3C validātora :) :P sk. postu virs seviim. tas der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Bet tas tak bija ar stilu, kuru "nepiedāvāt" P-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiby Posted July 10, 2004 Author Report Share Posted July 10, 2004 (edited) Bet tas tak bija ar stilu, kuru "nepiedāvāt" P-: huh. es vairaak biju domaajis, nepiedaavaat taisiit visu ieksh css, neizmantojot tabulas. zinot, daudzu koderu apmaatiibu ar tabulu neizmantoshanu. Edited July 10, 2004 by keiby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 bez CSS layouta: style="background:url(....png)" man šķiet, ka bija tas url() jāliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Visu nevar gribētvai nu izvēlies vecāku HTML versiju vai lieto CSS vai atsakies no W3C validātora :) :P sk. postu virs seviim. tas der. Nu nez man pa webu truļņiki vien, bet šitas nu ir smukināšana ar CSS dziedi vai raudi: <table style="background: url(kaukaadabilde.png);"> ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 2blackhalt: nesapratu, tu par to, ka nav kaut kur augšā pie <style></style>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 2blackhalt: nesapratu, tu par to, ka nav kaut kur augšā pie <style></style>? Njēa, par to, ka jautājums bija : css nepiedaavaat - paaraak sarezhgjiiti man to buus izdariit prieksh taa, ko veelos ieguut. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 un vēlāk precizēts, ka ar CSS bija domāts CSS layouts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts