Zoom Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Koda rakstisanas progras man ir bet ka vizuali uztaisit... dreamweaver der ? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted June 27, 2004 Author Report Share Posted June 27, 2004 domats par PHP :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 mana pieeja: ar DW uztaisīt "dizainu" ar "table layoutu" (XHTML) pēc tam ar VenPad un rociņām kur iespējams palabojam kodu (aizvietojam tabulas ar div utml) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Nupat atklju uz Win idālu editoru Winsyntax 2.0 - man patīk, ka tas ir maziņš, bez liekām fīčām, ar utf-8, labs highlig... un var vērt vairākus failus vienlaicīgi. Bet uz Linuxa vienozīmīgi Bluefish (citu nesmu lietojis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Nupat atklju uz Win idālu editoru Winsyntax 2.0 - man patīk, ka tas ir maziņš, bez liekām fīčām, ar utf-8, labs highlig... un var vērt vairākus failus vienlaicīgi. Bet uz Linuxa vienozīmīgi Bluefish (citu nesmu lietojis). Shitais ir labs, arii lietoju. Vieniigais miinuss - tabus paartaisa par spaceem. Respektiivi viens taba chars uzrada 8 space charus, taapeec pieaug failu izmeers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts