LoyC Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Tātad man ir 4 for cikli kurus vajag iziet cauri pēc kārtas. Visi vienadi tikai katrs izpilda, kaut ko citu. for($x=1;$x<=4;$x++){ } Bet liet tāda, ka pirmais for izpildijās tikai 1 reizi, otrais 2, trešais 3 un tikai ceturtais izpildijās visas 4 reizes. Īsti nesaprotu kapēc tā? Pilnais kods šeit http://paste.php.lv/b0988a30f26f819f3ae060613b840aff Edited February 18, 2009 by LoyC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Kā tu zini, ka tie izpildās 1 vai 2 reizes? Un kāda jēga vienu un to pašus kverijus izpildīt 4 reizes? Tu gribi tur visiem kautkādiem ierakstiem nomainīt vienu lauku ('vieta') uz citu? To var izdarīt vienā UPDATE kverijā, nevajag 4 reizes atsevišķi to darīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 Nav jau viens un tas pats. Pirmais for updato vieta uz a un karta uz 1-4 nakoshais b un 1-4 un tad c un d. Un es jau redzu cik ir a cik b cik c un cik ir d. Nevaru iedomāties, kā to varētu ar vienu izdarīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ah, es nepaskrullēju logu pa labi un neredzēju ORDER BY RAND(). Bet anyway - tev nevajag divus UPDATE teikumus katrā ciklā. Pietiek ar vienu: UDATE tabula SET a = "1", b = "2" WHERE ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Thx par to, bet problēmu tas man liekas neatrisina. Varbut ir kāds ērtāks variants, kā varētu sagrupēt komandas pa grupām un vietām tajās? Edited February 18, 2009 by LoyC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts