martins256 Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Sveiki. Radusies problēma ar flash upload, kad fails netiek saglabāts uz servera. Kods nav mans, tāpēc nav viegli orientēties tajā. Meklēju kādu tooli, kas varētu izsekot augšuplādētos failus caur flash (nevaru atrast to php failu, kas tos saņem). live HTTP headers/firebug šajā gadījumā nelīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Droši vien skaties js handleros, kas rakstīts onUpload, onComplete vai tamlīdzīgi, ja tas ir tāds risinājums kā, piemēram, šis - http://swfupload.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 JS failu esmu atradis, bet vēlos ko tādu, kas varētu pilnībā monitorēt flash sūtītos pieprasījumus(ar skatu nākotnē). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Nu viņš noteikti tiek padots kādam php skriptam ar kuru mūvo failu tālāk. Tajā vietā arī pieliec savas vēlmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 Citas iespējas nemaz nav. Bet es vēlos atrast to failu pēc sūtītiem headeriem nevis garlaicīgas seurces lasīšanas un f3 lietošanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Izsaucot swfupload ar javascript, pie option'iem tiek norādīts "upload_url". Man gan firebug ļoti smuki izseko flash pieprasījumus. Ir vēl lietots tāds tūlis kā HTTP Analyzer, tas izseko visus pieprasījumu, kurus veicis tavs dators, tiek uzrādīts strīmings, header'i, response un viss pārējais, ko vari iedomāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 Paldies, Marci. "HTTP Analyzer" atrisināja problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts