Mikijs Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Sveiki! Gribēju pajautāties, par Drupal "Links" sadalu Kā jau redzams admin panelī admin/build/menu var tipa pievienot linku menu unsure_a.gif ja piemeram ir 2 standarta menuchi "primary menu" un "secondary menu" kas ieksh page.tpl.php (kad veido theme) ir izveidoti ka $primary_links un $secondary_links tad ja es izveidoju "Grid links" ka lai es iegustu masivu $grid_links ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Īsti neizprotu jautājumu? Zini print_r() funkciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Īsti neizprotu jautājumu? Zini print_r() funkciju? zinu gan, bet jega ? piemeram defaulta nak menu ar nosaukumu "primary links" tad nu drupals sagatavo masivu $primary_links... bet ja es izveoidoju "grid links" tad pec idejas vajadzetu but masivam $grid_links bet tada nav ;/ tapec jautaju vai kadam nav ar so gadijies saskarties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Esi pārliecināts vai īstajā vietā ir vārds norādīts un viss uzrakstīts tieši tāpat kā pie primary links attiecīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 taisiju copy/paste un pec idejas vaidzetu but ta ka vaidzetu but, bet pat pasaka ka nav definets tads $grid_links Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Nav tāds masīvs menu vai kas tml? Varbūt tas grid_links ir kādā masīvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Izdarīji visu kā instrukcijā ? http://www.google.com/search?hl=en&q=h...new+menu+drupal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts