Jump to content
php.lv forumi

es ir buut nejeegs :)))


Griekis

Recommended Posts

Haiz!!!

probleema taada. Ka vienaa lapaa es izvadu no datu baazes dazaadus ierakstus ar while ciklu vienaa laucinaa "text". Bet naakosajaa lapa kur ir select teikums ar update vairs nav mainiigie text. vai sanaak irvadiit peedeejo ierakstu no datu baazes. risinaajums vareetu buut taads ka vareetu texta laucinam nosaukumu pieshkjirt kaa mainiigo, bet nesanaak naakoshaa lapaa dabuut sho mainiigos. Kaads vareetu buut risinaajums, varbuut jums ir kaads cits risinaajums shai laboshanai.

Ceru saprataat manu probleemu un ka padaliisieties ar savaam zinaashanaaam.

Link to comment
Share on other sites

Bet naakosajaa lapa kur ir select teikums ar update vairs nav mainiigie text. vai sanaak irvadiit peedeejo ierakstu no datu baazes. risinaajums vareetu buut taads ka vareetu texta laucinam nosaukumu pieshkjirt kaa mainiigo, bet nesanaak naakoshaa lapaa dabuut sho mainiigos.

sorr, bet manam praatam nedalec tavs idejas lidojums...

Link to comment
Share on other sites

nu tie mainīgie katrā lapā jau tiek definēti no jauna. lai dabūtu mainīgos no iepriekšējām lapā jāizmanto vai nu GET, POST, SESSION vai COOKIE.

Link to comment
Share on other sites

Bet naakosajaa lapa kur ir select teikums ar update vairs nav mainiigie text.
a kaa tu to nodod to text? caur formas metodi? un kaa tas izpauzhaas ka nav mainiigais text? nemaaki dabuu vai nekas nedabuujaas?

 

vai sanaak irvadiit peedeejo ierakstu no datu baazes.

ko tas noziimee?

 

risinaajums vareetu buut taads ka vareetu texta laucinam nosaukumu pieshkjirt kaa mainiigo, bet nesanaak naakoshaa lapaa dabuut sho mainiigos.
labaak uzdefinee jaunu hidden tipa lauku ar konstantu vaardu, piemeeram, ID un tajaa glabaa mainiigaa mainiigo nosaukumu

 

Kaads vareetu buut risinaajums, varbuut jums ir kaads cits risinaajums shai laboshanai.

ja saprastu probleemu, mosh arii speetu paliidzeet

 

Ceru saprataat manu probleemu un ka padaliisieties ar savaam zinaashanaaam.

diemzheel nesapratu gan

Link to comment
Share on other sites

mmmm... ;) varbūt paņem kādu nelielu SAMPLE GUESTBOOK un papēti tā darbību. Varbūt sākumā pat ne-DB bāzētu. piemēram: myGuestBook man daudz ko iemācīja, kad sāku baxtīties pa šo jomu.

meklēt laikam vari šite

 

vēlāk jau vari turpināt ar kaut kādu DB bāzētu. step-by-step tā lietiņa jādara. Ja nav īpašas pieredzes WEB lietās un kodēšanā, tad arī PHP būki sākumā šķiet nesaprotami.

 

vēlu veixmi B)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...