Burkaano Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) čau visiem :) taka php esmu iesacejs, vienmer kaut kur aizkjeros un shoreiz pie explode.. *boom* kaa lai paarskataami dabu datus no .txt faila ar explode funkciju? implode ir apmēram šāds.. $rakstam = array($adrese, $zinoja, $izvelne, $komentars, $datums, $num); $rakstam = implode("|", $rakstam); $zinojumudb = fopen("zinojumi.txt", "a+"); fwrite($zinojumudb, $rakstam."\n"); tagad to visu gribu sakartot smukaa tabulinjaa.. bet labakais ko maaku dabut ir $raw = $zinojumi; $ph = explode("|", $raw); echo "<table>"; echo "Adrese = <a href=$ph[0]>$ph[0]</a><br />"; echo "Ziņoja = $ph[1]<br />"; echo "Iemesls = $ph[2]<br />"; echo "Komentars = $ph[3]<br />"; echo "Datums = $ph[4]<br />"; echo "Nr = $ph[5]<br /><br /><br /><br /><br />"; echo "</table>"; uzrakstiju sitaadu , bet tas nekam neder, jo tikai izdod vienu rezultaatu kads var palidzēt? paldies jau iepriekš :) Edited September 7, 2008 by Burkaano Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Ko satur $zinojumi? Vienu rindiņu no tava "zinojumi.txt" faila? Ja jā, tad visai loģiski, ka rādīs vienu rezultātu. Tabuliņa ar tev diezgan līka. <br/> tagi nevar atrasties zem <table> taga. Zem <table> taga vajag likt <tr> tagus, kuros savukārt iekšā likt <td> tagus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkaano Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 (edited) nu varētu būt līka.. to table tik pieliku testam.. aizmirsu noņemt.. tā ziņojumi.txt ex.lv/?id=kvesti|t56||sis ir pedejais tests :)|07 Sep 2008 06:55 pm|7 ex.lv/?id=padomi|aaaaa||Baigi vecaa tema, man liekas ka butu jadzes ara!|07 Sep 2008 07:01 pm|8 ex.lv/?id=padomi|bbbb||Baigi vecaa tema, man liekas ka butu jadzes ara!|07 Sep 2008 07:03 pm|9 ex.lv/?id=padomi|ccccc||Baigi vecaa tema, man liekas ka butu jadzes ara!|07 Sep 2008 07:04 pm|10 edit: varu vēl pieminēt ka mēģināju šādi.. $fpa = fopen("zinojumi.txt", "r"); $line = fgets($fpa,1024); list ($adrese, $zinoja, $iemesls, $komentars, $datums, $nr) = explode("|", $line); fclose($fpa); bet par pēdējo kodu - atkal izsit vienu rindu.. ex.lv/?id=kvesti|Niks|Spams|sis ir pedejais tests :)|07 Sep 2008 06:55 pm|7 tad tagad es domāju, ka kaut kaa janorada lai to tekstu njem pec rindam, cik saprotu vinsh tagad skatas pirmo rindu, bet nakamaja neparlec.. ka to izlabot? uzgāju tādu lietu kā foreach (neesu lietojis, varbūt der ? , ja jā tad kāds nevar uzrakstīt kā te darbotos? ) :) Edited September 7, 2008 by Burkaano Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Tur nekas nav jālabo. Tur ir jāsaprot, kā darbojas tavis lietotās funkcijas. Palasi vien manuālī, ko dara fgets un foreach. Programmēšna nav minēšana. Programmēšana ir likšana datoram izdarīt konkrētas darbības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkaano Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 Tur ir jāsaprot, kā darbojas tavis lietotās funkcijas nu es jau vairaks stundas seezhot zaudeeju sajeegu, bet paldies ka uzvedi uz pareizaa celja.. fgets izsit tikai vienu rindinju.. - vot, kur kluuda.. viss darbojas - ir gan milzigs juuklis, bet gan jau kaut kaa tiksu gala ar vinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Kā var manuāļā atvēršana un viena teikuma izlasīšana aizņemt vairākas stundas? http://lv2.php.net/fgets fgets — Gets line from file pointer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts