bublik Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Kādam varbūt ir PHP skripts kurš loka lietvārdus. Respektīvi varbūt tāds kurs apstrādā jebkāda locijuma lietvārdu un atgriež to vienskaitļa nominatīvā! Paldies! EDIT: Paldies, vairāk nevajag! Edited August 11, 2008 by bublik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tie rekordu stādītāji mani nobeigs. Lai gan šoreiz tikai 15 minūtes. Visai patālu no rekorda. bubliks: ja jau atradi risinājumu, tad padalies, lai citiem ir vieglāk to atrast, kad vajadzēs ko līdzīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bublik Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Uz ātru roku pats kautko uzrakstiju, šķiet ka strādā. Laigan noteikti neatbalsta šādus tādus izņēmumus, par kuriem nezinu LV nav gluži mana stiprā puse. function lv_lang($value){ $gal[0]=array("s","i","a","e","u"); $gal[1]=array("is","us","as","es","os","am","im","um","ai","ij","ei"); $gal[2]=array("ies","iem"); for ($i=0; $i<=2; $i++) { foreach($gal[$i] as $kyy => $dataa) { $str=strripos($value,$gal[$i][$kyy]); if(strlen($value)-strlen($gal[$i][$kyy])==$str) { $ret=chop($value,$gal[$i][$kyy]); } } } return $ret;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts