SaMay Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 man uz pc ir izveidots radio bet ta ka pc nav ieslegts 24/7 tad gribetos lai nav katru reizi jacakarejas.. taks doma apm tada.. kamer radio (pc ieslegts) tas skan bet kamer ne tad ta vieta butu vnk playeris.. ir tas iespejams?? un apm kadu lietinu uzrakstit kada veida.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 liec uz datora, kas ir ieslēgts visu laiku. nu i problēma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 ir.. nav tada datora.. :) vismaz paslaik nav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 hosting.. hosting.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 tad cik es sapratu tev mājas lapā ir ielikts rādio kas stāv uz tava kompja un darbojas kamēr kompis ir ieslēgts, bet ja kompis tiek izslēgts tad vajag parastu pleieri? palabo mani, ja kas nav pareizs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 tad cik es sapratu tev mājas lapā ir ielikts rādio kas stāv uz tava kompja un darbojas kamēr kompis ir ieslēgts, bet ja kompis tiek izslēgts tad vajag parastu pleieri?palabo mani, ja kas nav pareizs. domāju ka tava doma ir pareiza ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 (edited) doma ir pareiza.. neiespejami?? Edited August 2, 2008 by SaMay Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 a moš tad to radio uzsēdināt uz servera?? :) ja protams serveris darbojas 24/7, tad vajadzētu būt visam ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 paslaik finanses vnk nelauj neko tadu izdarit.. uz hosta nevaru jo tur tikai 1Gb atlauts bazt.. tapec gribas kko sadu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 un cik ta tev radio liels?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 hmm.. tas nebutu svarigi.. :) es uzdevu jautajumu.. varetu kads izpalidzet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 tev ir teiksim kāds konkrēts laiks, kurā dators ir ieslēgts un, kurā ir izslēgts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 tikai aptuveni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 tad var mēģināt kaut kādā veidā pārbaudīt vai IP ir onlinā vai nav un tad ar if else, bet šito nezinu vai kā varēs un pats nemāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 <? // if ($_GET['ip']) $ip = $_GET['ip']; // if ($_GET['port']) $port = $_GET['port']; if (!isset($ip)) $ip = 'bla.bla.bla.bla'; if (!isset($port)) $port = bla; Apm ar šādu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts