Jump to content
php.lv forumi

Komentaaru ievietoshana


Jee

Recommended Posts

mjaa Jee zinot kaa tev ar anglu val utt... tomer zini ko izdarisim?.... kadu dienu kad man bus laika atnaksi un es tev asisteshu a pac rakstisi to komentesanu ok ? :)) vispar tavai lapelei to engine kaut kadu vajadzetu uzcept savadak pliki html faili kuri nosaukti par *.php failiem - jega tur nav ;) un vispar cik talu eis ticis ar php? ko tu zini utt.. pacik tev lapa uz eclub griezas izlasi par funckijam fopen, fwrite utt... par alternativajam ari palasi :)) par r,r+,w,w+,a,a+ utt... kas tie taid pa zveriem utt.. tad atchapo pie manis :)) oki...

Link to comment
Share on other sites

ja vari izmantor Mysql tad es ieteiktu par pamatu ņemt šo dzini http://sviesc.valsts.lv/index.php?menu=downloads ,jo tas ir domāts iesācējiem un kods ir salīdzinoši vienkāršā stilā uzrakstīts, tā lai arī copy / paste koderi šo to varētu saprast.

Par komentāriem ja izmanto datubāzi tad tasi divas tabulas raksti un comenti tabulā raksti noteikti izveido lauku id . Tad kad notiek komentu pievienošana paķēr no tabulas raksti to id un vievieto comenti tabulā laukā ar nosaukumu raksta_id, tad taisi selectu selekto ierakstus no tabulas coments kur raksta id ir vienāks ar pieprasītā rakta id.

to pašu noteikti var izveidot ar failiem tikai mazliet jāpacierē :blink:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...