Sephy Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Tatad esmu uztaisjis lai manaa lapaa paradas 5 jaunkie rasti(to es izdariju panemot 5 pedejos ieraxtus no rakstu tabulas), bet man nav skaidrs kaa var paraddit vecakos raxuts saridototus par 5:peimeramam man ir 11 raksti: 5 uzreiz iet uz skaumlapu, pec tam linku uzpriezot paradas nakamie 5 un tad velereiz uspeizhot paradaas pats vecakajs rasksts, kaa to automatiski var uztaisit jo negribetos katriem 5 raxtiem savu cilku raxtit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 SELECT * FROM raksti ORDER BY id LIMIT $a,$b $a vietā liec cik rakstus izlaist no sākuma pirms atgriezt $b rakstus. $a=0, $b=5 - atgriezīs pirmos piecus. $a=10, $b=5 - atgriezīs sākto no vienpadsmitā piecus gabalus (11,12,13,14,15 ja skaita no 1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephy Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 paldies tieshi tas kas vajadzigs ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts