nezinātājs Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Labdien, man ir maza problēma. Manai mājaslapai ir vieta, kur veikt pasūtījumu, proti - ieraksta vārdu, uzvārdu; e-pastu; ziņa, kur aprakstīts pasūtījums. Gribētu nohostēt savu mājaslapu uz kāda ātra bezmaksas ftp servera - es izvēlējos times.lv, bet ir problēma, tur nevar lietot PHP. Gribētos kādu risinājumu, kā varētu tos pasūtījumus apskatīt, un tad nu man no sākuma bija doma, ka varētu uzlikt, lai sūta man uz e-pastu visu to (bet nevar php), vainu varētu mēģināt saglabāt kādā failā (bet tur arī būtu php), varbūt to visu kaut kā ar JS vai vēl ko varētu izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nevarēs. Meklē hostingu, kas piedāvā PHP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezinātājs Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Labi, viss nokārtojās jau.. Pasūtīju hostingu un domēnu, tad viss strādās tur.. ;) Edited June 16, 2008 by nezinātājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts