Jump to content
php.lv forumi

nezinātājs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nezinātājs

  1. Paldies! Viss strādā ideāli, tikai mazliet kļūda tavā kodā: <?php $x = isset($_GET["id"]) ? intval($_GET["id"]) : 1; echo "<img src='$x.jpg' alt='$x' />"; if ($x > 1) echo "<a href='?id=", $x-1, "'>Back</a>"; if ($x < 50) echo "<a href='?id=", $x+1, "'>Next</a>" ?> Un vēl viens jautājums - kā man izdarīt, kad, piemēram, aiziet līdz 50 bildei, tad vairs nerādas next, bet gribētos, ka rādās vēl next, un tad nospiežot viņu, pārlec uz 1.bildi atpakaļ, nu tā kā cikls, un arī, ka no 1. bildes uz 50. var pārlekt, piespiežot back pogu?
  2. Labs vakars. Man atkal ir maza problēma - pieņemsim, ka man dizains ir tīri balta lapa, man folderī ir kādas 50bildes, gribu, lai dizaina vidū visu laiku ir tikai 1 bilde, un zem bildes ir pogas BACK (respektīvi - iepriekšējā bilde, un tā, ka pirmajai bildei (sākumā, kas ir defaultā) jau var paņemt to back pogu) un NEXT. Nekas cits dizainā nevar parādīties, tikai tie 3 elementi - 1 bilde un 2 pogas - kāds varētu palīdzēt ar ko tādu? Mēģināju ko šādu, bet nu nesanāca, arī nezinu, kā pogas būtu kam tādam dabūjis, ka automātiski zem bildes parādītos links uz nākamo bildi, nevis uz esošo vai iepriekšējo.. <?php $bilde = $_GET['bilde']; switch($bilde) { default: include "1.jpg"; break; case '2': include "2.jpg"; break; } ?>
  3. Tur katram failam milzīgi daudz jātaisa un jārediģē jau esošie faili.. Katram failam pāris minūtes aizietu, bet manam webam ir tiešām ļoti daudz faili, kuriem to vajadzētu uztaisīt, nav kas vienkāršāks?
  4. Sveiki, man ir problēma ar mājas lapu. Manai mājas lapai nepieciešams adminu control panelis. Lietas, kas tur būtu nepieciešamas - lai var ielogoties vairākas personas katra no sava profila, lai katrā sadaļā var ievietot/rediģēt/dzēst tekstu, slikti nebūtu, ja varētu kā vienkārši bildi ielikt.. Varbūt kāds var izpalīdzēt? Piemēram, ja kādam ir kāda tāda source, tiešām ļoti noderētu un būtu ļoti pateicīgs par to :)
  5. Paldies, mēģināšu :) Edit: Viss strādā, liels paldies :)
  6. Man vēl viens jautājums par input - es negribu blakus tam input logam rakstīt Vārds, Uzvārds, e-pasts utt, es gribētu, lai tas parādās automātiski iekšā katrā tajā input logā, bet, kad uzspiež uz tā input loga, tas zemteksts (piem. Vārds, uzvārds) pazūd, bet redz tikai to, ko ieraksta pats pasūtītājs. Cerams, ka ideju sapratāt?
  7. Labi, viss nokārtojās jau.. Pasūtīju hostingu un domēnu, tad viss strādās tur.. ;)
  8. Labdien, man ir maza problēma. Manai mājaslapai ir vieta, kur veikt pasūtījumu, proti - ieraksta vārdu, uzvārdu; e-pastu; ziņa, kur aprakstīts pasūtījums. Gribētu nohostēt savu mājaslapu uz kāda ātra bezmaksas ftp servera - es izvēlējos times.lv, bet ir problēma, tur nevar lietot PHP. Gribētos kādu risinājumu, kā varētu tos pasūtījumus apskatīt, un tad nu man no sākuma bija doma, ka varētu uzlikt, lai sūta man uz e-pastu visu to (bet nevar php), vainu varētu mēģināt saglabāt kādā failā (bet tur arī būtu php), varbūt to visu kaut kā ar JS vai vēl ko varētu izdarīt?
×
×
  • Create New...