sviesc Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 kā varētu uzraxtīt scriptu, kurš ar while f-ciju darbojas tik ilgi kamēr ir sasniegts kāds konkrēts skaits piem 10 tas kods ko es izdomāju varētu būt šāds <?php while($skaits <= 10){ echo 'wl nau 10'; } ?> problēma ir faktā ka nezinu kā lai izdomā to ka pēc katras cikla izpildes $skaits papildinās par 1 :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 $skaits++; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 problēma ir faktā ka tu nedomaa ar galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 2 jannis nu kas to būtu teicis man tava lapa vel joprojām patīk :D 2 tamster paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 :o tas bija pirmais ko es iemaacijas dariit (aiz echo "Hello!";) nekas taa gadaas, ;) gan jau man arii gadiisies :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 :rolleyes: Taksh kaut vai no manuaalja panjem paskaties for funkciju tur jau viss piesakitaas ar katru reizi i tas ko tev vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 mjā, līdz $skaits=$skaits+1 jau nu varēja aizdomāties NB: $skaits=0; while(++$skaits<=10) { } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldeens Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 Janni tu auns vispaar kaut ko tajaa lapaa dari,vai tev neatliek laika un praata jo visu smadzenu potenciaalu izsmel kritizeejot citus:)) ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts