Ownmen Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Sveiki, forumieši :) Man ir gadījusies tāda situācija, ka ir jāsūta epasts, kurš satur vairākas preces, kuras atrodas datubāzes tabulā grozs. Ielikšu kodu, lai ~ varētu saprast par ko iet runa: (atļaušos ielikt šeit nevis uz paste) $result1 = mysql_query("SELECT * FROM grozs WHERE lietotaaja_id = {$_SESSION['id']}"); $message = " text text text Pasūtītās preces:\n \n ". while ($row1 = mysql_fetch_array($result1)) { echo "Preces Nr. {$row1['id']}\n"; echo "Preces Nosaukums: {$row1['nosaukums']}\n"; echo "Skaits: {$row1['skaits']}\n"; echo "Cena gabalā: Ls {$row1['cena']}\n"; echo "Cena kopā: Ls ". printf("%01.2f", $row['cena']*$row['skaits']).""; } ." text text text "; mail($to, $message...........); Bte diemžēl ir problēma, ka nepieņem šo while ciklu... varbūt ir kādas idejas kā to varētu izdarīt citādāk, vai arī man ir kāda kļūda, kuru es neredzu :D Jau iepriekš, paldies :) Edited June 6, 2008 by Ownmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Protams, tu jau ar echo izvadi, nevis pievieno mainīgajam $message. Dari apt. šādi: $message = 'Blabla'; cikls { $message .= ' veel veel bla bla'; $message .= ' veel vairaak bla bla'; } $message .= 'beigu bla bla bla'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownmen Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) oo, liels paldies, nebiju padomaajis par ko taadu :D baigi jauki ka tik aatra atbilde :* EDIT: BIG tnx viss straadaa ;) Edited June 6, 2008 by Ownmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownmen Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Neveeleejos taisiit jaunu eemu taapeec jautaashu sheit... Radusies kaut kāda tizla probleema ar login skriptu... uz mana localhost viss straadaa. Vakar uzliku uz cita hosta - nestrādā (datubāzes loginus nomainiisu ;)) Kods: http://paste.php.lv/7496?lang=php Piereģistrēties var, admins citaa panelii ielogoties var, sheit nevar raada ka nepareizs epasts un / vai parole! EDIT: sheit ir darbiibaa http://www.magicshop.lv Edited June 7, 2008 by Ownmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Error reportings ieslegts? viens no iespejamiem celonjiem varetu buut ka config.php Vai direktorija include ir ar lielajiem burtim (simboliem )... uz Win tas ir vienalga , Uz *.nix svariigi ... ( FAILS.PHP un fails.php uz *.nix buus divi dazaadi faili ... ) -- iekopee tas paroles apejot cinfig , un parbaudi vai tad straadaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts