DZIEDI Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Palīdziet, lūdzu! Kas jāraksta lai mājaslapā parādītos vieta, no kurienes lietotājs pieslēdzies? Piemēram šādi: To bildi man nevajag, man vajag tikai vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 http://www.google.lv/search?hl=lv&q=geoip Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIEDI Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Paldies! Tagad vismaz zinu kā to sauc. Vai kādam ir arī tāds scripts vai source kods kurš rāda arī precīzāku vietu? Jo lai gan esmu no Cēsīm, daži rādīja Valmiera, citi Rīga. P.s. tas danasoft attēls parādīja Cēsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Nopērc 1337 datubāzi. Bet tāpat ne uz ko vairāk, kā vien valsti, paļauties nevar. Un visticamāk, arī nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts