Rihijs Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Tātad nepieciešams izveidot labu banneri un tādu pavisam vienkāršāku logo priekš mājas lapas www.earnbux.org par samaksu vienosimies pēc darbu kvalitātes un sarežģītības, rakstīt šeit vai pa skype rihards.brass Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Tad, kad ēd kādā restorānā vai kafejnīcā, Tu arī pēc ēšanas viņiem maksā atkarībā no tā, vai Tev garšoja kotlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Moš te ieliec savu "bidu": http://99designs.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 jaa black ljoti smiekliigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Bet tā jau arī ir - par samaksu vienojas pirms tam ne jau pēc tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 nu jja taa es arii domaaju vienkaarshi es nezinu es neesmu noteicis nekaadus kriteerijus tapec ari es saku kadu cilveks vares vai velesies uztaisit tada arii buus cena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Pieņemsim, kāds tagad pavadīs sazin cik stundas taisot to logo. Tad viņš logo iesniedz Tev, Tu nosaki, ka Taviem kritērijiem neatbilst. Ko tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 blje tu esi stulbs vai ka ar tevi!!?? par banneri un bannera cenu vienojamies pirms bannera taisishanas bannera taisitaja speeju robezhaas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts